Se dette nyhedsbrev i en browser
Juleåbent i december
 Vi hygger os i denne tid ...
 
December er dejlig og fuld af forventningens glæde. December er hjemmebag, julemusik og hemmeligheder. December er også små, søde hemmeligheder og bånd, sløjfer og håndskrevne kort.
 
December er tiden med forberedelser til den højtid, der venter lige om hjørnet. 
 
I Garnudsalg glæder vi os også til stille dage med familien, men inden glæder vi os hver fredag over, at så mange af jer har lyst til at kigge forbi. Vi elsker, at også I fornemmer, at der er tid til hygge hos os.
 
Vi byder, som altid, på kaffe, te eller varm chokolade. Vi har sødt på bordet og så har vi også tiden til at finde det helt rigtige december-projekt sammen med dig, så du er hjertelig velkommen.
 
V I   H O L D E R   Å B E N T
 
fredag den 20/12 - klokken 10-18
fredag den 27/12 - klokken 10-18
 
Med venlig hilsen
Kenneth & Team Garnudsalg
 
 
 
 
 
Inspiration til julegaver fra Garnudsalg.dk
 
 
 Har du ikke mulighed for at kigge forbi?
 
I webshoppen har vi masser af gode gaveidéer, ligesom vi gerne hjælper dig på vej over telefonen, hvis du har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige. Ring til os på 53807809, hvis du har brug for hjælp. Vi sender nemlig din ordre helt frem til fredag d. 20 december
 
 
En gave, der altid vækker lykke, er et gavekort, du selv kan printe.
Det kan købes helt frem til og med d. 24. december :-)
 
 
 
Vi har igen skønne garnpakker, så du kan strikke eller forære et af de smukke Skråplan væk, ligesom vi fortsat sælger garnpakker til Vesterhavsjalet.
 
 
Cottonwool
 
Vi har også fået nye forsyninger af den populære Cottonwool.
 
 
Silk Mohair
 
Den skønne og længe ventede Blackhill Silk Mohair er opdateret lige i tide til juleferiens skønne projekter.
 
 
 
 
Til dig, som strikker strømper, har vi lige nu alletiders tilbud!
 
Lana Grossa har i deres mest elskede strømpegarn; Meilenweit, lavet en juleudgave, så lige nu er der faktisk en skøn sampak at købe for dem af os, som holder af at strikke strømper.
 
JULETILBUD:
 
Du køber 2 nøgler MEILENWEIT CHRISTMAS og får en strikkepose og et skønt multiværktøj, som hjælper dig med f.eks. en pindemåler, lineal i både centimeter og inches samt et skønt forstørrelsesglas, som hjælper både med at finde vej og læse dine opskrifter.
 
Strikkepose og lineal medfølger automatisk ved køb af to nøgler af MEILENWEIT CHRISTMAS, så længe lager haves.

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!