Se dette nyhedsbrev i en browser
Mens vi venter!
 
 
 
Kender du det? Det, at man åbner porten ind til garagen eller skabet og finder en fantastisk skat.
 
Sådan en dag var det i går for mig.
 
I vores sommerhus fandt jeg en gammel jernhest. Den passer perfekt til mig; lidt rusten i kanten og med dæk med rynker. Jeg er vild med, at den ikke bare er røget på forbrændingen, men stod lige der i garagen og ventede på mig.
 
Jeg er vild med, at den efter 2-3 timer med olie og en grundig vask bare virker igen og bliver min nye bedste ven i sommerlandet. 
 
 
Den er lidt som mig selv, så grim at ingen gider stjæle den, men den virker og jeg smiler. Jeg er glad for de oplevelser sommerlandet giver os.
De små fine stunder, som da jeg forleden stod i kø i Ryå Mejeri.
 
Foran mig stod en far og hans søn. Da det blev deres tur, udbrød sønnen stolt og højt "...jeg har fundet en kæmpe bussemand dybt oppe i min næse!". "Nåå...", siger damen, der ekspederer dem - måske lidt for interesseret, for han svarer: "Vil du se? Den er i min lomme og den er KÆMPESTOR!" Kvinden, der ekspederer dem, klarer det så flot og spørger, om de måske skal finde en serviet, så den ikke bare skal ligge dernede i lommen.
Heldigvis synes han også, at det er en god ide :-)
 
 
 
Nå, men jeg ved, at du kender det!
 
- altså det der med at finde skatte. Jeg ved, at mange af jer finder små skatte i jeres lille/store garnlager, når den helt perfekte model melder sig. Når I har været på garnmesse eller på tur og købt et garn - bare fordi det var flot - uden at have et egentligt formål med det ud over, at det måtte med dig hjem altså.
 
Det er sådan jeg har det med min nye bedste ven; jernhesten. Jeg bliver glad, når jeg ser den. Helt som du sikkert bliver glad i låget, når du går på opdagelse i dit garnlager og finder det helt rigtige garn til din nye model. 
 
Jeg er vild med at sælge noget, der bliver til noget. Noget, som typisk holder i meget længere tid end det stangtøj, du "bare" har købt i den nærmeste butik, for det strik man selv fremstiller, får man et helt særlig forhold til og alene derfor, holder det i garderoben.
 
Det holder ofte meget længere tid, end det købte, hvilket også gør det mere bæredygtigt.
 
Fordelen ved selv at strikke er også, at du selv kan bestemme, hvor bæredygtig du vil være. Om du kun vil købe økologisk eller garn, der udelukkende er certificeret. Måske køber du garn, der er fremstillet, endt med at være til overs og siden kasseret og derfor sagtens kunne ende sine dage som spildte ressourcer, men nu ender det i dit eller din venindes skab som små skatte, du/I kan glædes over, når det igen bliver sommer eller vinter og du kan tage din yndlingsstrik frem.
 
Nå, men det var jo jernhesten, jeg kom fra og som du kan se, er jeg lidt forelsket i min nye ven.
 
Nedenunder kan du måske forelske dig i et af de garner, vi har været heldige at få igen til en meget fin pris; nemlig den lækre og anvendelige Funky Chunky i den helt perfekte tykkelse :-) 
 
Rigtig god sommer fra os i garnudsalg.dk
 
 
Med venlig hilsen
Kenneth
 
 
Børstet Funky Chunky
 
 

Så er der landet en skøn, børstet udgave af den gammelkendte Funky Chunky - mere end 30 farver!

 
Vi har fået en tidlig sending og spinderiet har lovet os at der kommer mere af det, men ikke i hvilke farver. Så hvis du vil være sikker på at få den farve du kan lide så skal du købe det i den her sending.
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS ca. 450-500 gram:
Cirka 400 meter/100 gram
3½-5½
Cirka 17-21 masker per 10 cm
35% Baby Alpaka, 40% uld, 25% syntet
199,00 kr (markedspris 450,-)
 
 
 
 
 

 

Et garn, der egner sig til lette, luftige strik og andet, der skal være blødt og luftigt. Garnet er let børstet, så det får et look a la mohair. 
 
Det er et garn, vi gerne vil have fast i vores sortiment, men for at holde prisen, køber vi det kun, når vi finder restpartier. Vi opfordrer derfor til, at du sørger for at købe tilstrækkeligt til dit projekt ved første indkøb, da vi ikke kan garantere, at vi kan få mere.
 
Vi har blandt andet strikket en Copenhagen Cardigan fra PetiteKnit.
 
 
 
Vores version vejer ca. 200 gram og der er ca. 450-500 gram på en cone af det lækre, luftige garn.
 
 
 
Vi har også lavet prøver til strikken, vi havde på forsiden af Hendes Verden Nr. 28. Modellen, kaldet Vinterhvid, er skøn uanset hvilken vej du vender den. Garnet passer perfekt også til den.
 
Vi har i dette garn tilladt andet end naturfibre, for at imødekomme både slidstyrke og den lethed, der er vigtig at have i lange cardigans, jakker m.m. Det er gjort uden at gå på kompromis med den lækkerhedsfaktor, vi synes, sådan et garn skal have.
 
 
Pr. cone á cirka 450-500 gram KUN
 
 
 
Er du på ferie og kan du ikke hente din pakke? Vi hjælper dig!
 
 
Er du på ferie og kan du ikke hente din pakke?
 
Det er ikke noget problem. Vi venter gerne med at sende pakken, til du er klar :-)
 
Du skal bare skrive i kommentarfeltet på din ordre, hvornår du igen er klar til at afhente pakken, så sørger vi for at sende den, så den først er fremme, når du er hjemme igen :-)
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!