Se dette nyhedsbrev i en browser
Mens vi venter!
 
TUSINDE TAK FOR JERES TÅLMODIGHED!
 
 For vi ved godt, at en del af jer venter på vores højt elskede Blackhill Højlandsuld.
 
I er ikke alene. Vi venter også!
 
Vores lille, skønne spinderi har været udfordret af omstændigheder, de ikke selv har kunnet styre. I horisonten har BREXIT længe luret og vi ved jo godt allesammen, at de ikke har haft nemt ved at nå til enighed ovre på den anden side af Nordsøen. Det gjorde spinderiet usikker på fremtiden og det kan man immervæk ikke bebrejde dem.
 
De har ventet på en afklaring, på hvordan handlen ud af Storbritanien så ud i fremtiden? Den omstændighed har gjort, at de er kommet bagud med produktionen af den skønne uld, så de har desværre en udfordring omkring levering. 
 
De producerer hastigt og prøver at imødekomme alle ønsker fra nær og fjern - deriblandt vores - så jeres tålmodighed er i denne sammenhæng en ting, vi virkelig værdsætter. TAK.
 
PS - de lover, at de arbejder for os derovre :-) 
 
Med venlig hilsen
Kenneth
 
 
Softwool i bunkevis!
 
 

Heldigvis er der lige kommet Softwool!

 

Vi har heldigvis lige modtaget en ny sending Blackhill Softwool og fordi I alle venter så utrolig tålmodigt, har vi besluttet, at vi sætter Softwool ned til KUN 19,- i denne uge - som et lille plaster på såret.

 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 50 GRAM:
Cirka 275 meter/50 gram
Pind 2½-4 mm
28-22 m/10 cm
100% Pure New Wool
19.00





 
 
Blackhill SoftWool er fremstillet af 100% Pure New Wool og kommer i et bredt farvesortiment. Ulden er allerede vasket første gang. Det har spinderiet gjort for os, så denne uld indeholder ikke spindeolie og er derfor rigtig god for dig, som ikke tåler den.
 
Pr. nøgle KUN
 
 
 
Er du på ferie og kan du ikke hente din pakke? Vi hjælper dig!
 
 
Er du på ferie og kan du ikke hente din pakke?
 
Det er ikke noget problem. Vi venter gerne med at sende pakken, til du er klar :-)
 
Du skal bare skrive i kommentarfeltet på din ordre, hvornår du igen er klar til at afhente pakken, så sørger vi for at sende den, så den først er fremme, når du er hjemme igen :-)
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!