Se dette nyhedsbrev i en browser
Åbent Hus er endnu ikke slut!
 
Vi finder stadig gode tilbud.
 
 
Jeg har fundet en række tilbud til dig. Enkelte er fra Åbent Hus, men der er også andre, som blot er "Ugens tilbud", om du vil :-)
 
Jeg håber, at du finder noget, der falder i din smag :-)
 
Med ønsket om en god weekend
Kenneth
 
 
Brushed Kid Mohair
 
 

Brushed Kid Mohair

 

Vi har opdateret vores Brushed kid Mohair og sælger den billigt indtil næste torsdag, så du kan gøre et kup, hvis du er hurtig :-)

 

LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
SÅDAN VASKER DU :
Cirka 350 meter/25 gram
2½ - ?
-
85% Super Kid Mohair & 15% Nylon
Læs mere her!
 
ca. 25 gram KUN
 
 
Tilbuddet gælder til og med torsdag d. 30/5 2019. Herefter vil garnet igen stige til normalpris.
 
Cashmere Vintage
 
 

Offwhite Cashmere Vintage

 

Vi fik leveret ALT FOR MEGET af den offwhite, da spinderiet leverede endnu to smukke farver til samlingen af Cashmere Vintage. Det skal naturligvis komme dig til gode, så netop den farve har vi valgt at sælge RIGTIG BILLIGT.

Vi har prøvet at syrefarve på den offwhite og fordi det er spundet som beskrevet ovenfor, tager de to tråde en smule forskelligt imod farven, hvilket igen giver en rigtig flot melering af garnet.

Strik det alene eller strik det sammen med et andet garn, for at gøre det endnu mere spændende og ikke mindst øges følelsen af luksus betragteligt, så snart dette garn kommer med i spil.

 

LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
KVALITET:
VEJLEDENDE PRIS:
PRIS PR NØGLE:
FREMSTILLING:
MASKINVASK:
Cirka 87 meter/25gram
3-4
100% Cashmere
189,00
49,-
Økologisk
Uldprogram 30 grader
 
ca. 25 gram KUN
 
 
Tilbuddet gælder til og med torsdag d. 30/5 2019. Herefter vil garnet igen stige til normalpris.
 
Blackhill Linwool Multi

Blackhill Linwool Multi

 
LinWool Multi er en skøn blanding af en blød merino og en rustik hør, som giver et blandingsgarn, som er meget velegnet til alt fra baby- og børnestrik over strik til voksne, strik til interiør m.m. I det hele taget egner dette garn sig til det meste strik og hækling og det er en stor fornøjelse at arbejde med.
 
Håndarbejde skal være en glæde at udføre og at strikke eller hækle med LinWool Multi er en virkelig dejlig oplevelse. Garnet er eftergivende som uld og behageligt fleksibelt og føles derfor meget samarbejdsvillig.
 
Vores nye flerfarve-garn er fremstillet i 6 forskellige farver og blandet af 80% ren blød uld samt 20% lækker hør, som giver det lækre, rustikke look.
Hver farve har ialt 5 farve-toner i fine, bløde farveforløb.
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 50 GRAM:
Cirka 200 meter/50 gram
3 - 4
Cirka 20-26 masker per 10 cm
80% ren ny lammeuld & 20% ren hør
39,00 kr
 
50 gram KUN
 
 
Tilbuddet gælder til og med torsdag d. 30/5 2019. Herefter vil garnet igen stige til normalpris.
 
 
 
Himmel & Hav af designer Ruth Sørensen
 

Himmel & Hav af designer Ruth Sørensen

 
Brug evt. Linwool Multi til Himmel & Hav. Sweateren er strikket i striber, hvor der i de smalle striber er tilføjet effekter med vævestrik, mønsterstrik og ret/vrang mønster.
Sweateren er strikket rundt med rundt bærestykke.

Der er brugt to typer Linwool garn: en ensfarvet og en multifarvet kvalitet, der når de blandes i striberne giver en meget levende overflade.
 
 
WWKIP hos GARNUDSALG den 8. juni klokken 10-18
WWKIP hos GARNUDSALG den 8. juni klokken 10-18
 
Vi strikker på parkeringspladsen foran Garnudsalg lørdag den 8. juni 2019 mellem klokken 10-18 og alle er hjertelig velkommen!

Medbring evt. madpakke, en stol (da vi kun har begrænset antal at tilbyde), strikke- eller hækletøj og dit gode humør og vi er altså helt og aldeles ligeglade med om du har købt dit garn i Norge eller Nepal. Du er naturligvis velkommen, selv om garnet ikke er købt her hos os. Det er jo dig, vi vil se :-)

Vi synes også, at du skal medbringe kaffe, te og kage eller frugt, hvis det er noget af det, der gør din strikkedag komplet. Vi er et par stykker hos Garnudsalg, som i hvert fald ikke synes, at det gør sådan en dag ringere ;-)

Vi tilbyder vand i hanen, toiletadgang og mulighed for at strikke under tag, hvis det skulle vise sig, at det er nødvendigt. Vi kender jo vejrgudernes lunefulde omgang med juni, men vi satser naturligvis på, at vi kan sidde udenfor og nyde en skøn og herlig sommerdag i hinandens gode selskab :-)

BUTIKKEN ER ÅBEN - hvis du skulle få lyst til at handle :-)

Alle er velkommen :-)

Vi glæder os til at se dig!

Mange garnglade hilsner os hos Garnudsalg
 
 
 
 

Endelig er vores Blackhill Alpaca Superfine landet!

Blackhill Superfine Alpaca
 
Vores Blackhill Superfine Alpaca er endelig landet, så har du manglet en eller to farver, er de sikkert kommet på hylden igen :-)
 
Vores Superfine Alpaca er, som I måske ved, en usædvanlig god kvalitet, der ikke peeler. Den giver din strik et fantastisk spil og blødhed. Garnet er nu igen lager i alle de lækre farver - nogle med flot melange-effekt, andre i mere rene, dybe farver. 

- lidt om

B Æ R E D Y G T I G H E D

Vi tager ansvar for vores klode, hvor vi kan. Vi bestræber os på at handle med leverandører, der indtænker bæredygtighed i de processer, de anvender i fremstillingen af det garn, vi sælger. Det gælder f.eks. også vores tilbudsgarner, så når du køber et af vores billige tilbud, som ikke er banderoleret eller måske er viklet ned på genbrugscones, fordi det ville både belaste miljøet og fordyre et slutprodukt, vi kun har i begrænset mængde, så husk selv at notere på garnet, hvad du har købt, inden du stiller det væk, hvis du er typen, der gemmer i en tid.

Så har vi sammen sparet kloden for en smule af den belastning, den oplever lige nu.

Vi håber på din forståelse. Tak :-)

 

Samsending af ordrer!
 
Glemte du noget på din ordre?
 
Vi tilbyder automatisk samsending af flere ordrer, men for at systemet kan administrere det, er der nogle få betingelser, der skal være opfyldte.

Hvis dine ordrer er lagt mellem kl. 15.30 og kl. 8.00 den kommende morgen på hverdage eller i tidsrummet fredag kl. 15.30 til mandag kl. 7.30, vil vores system automatisk sørge for, at du kun kommer til at betale fragt én gang.

VORES SYSTEM TJEKKER OM DU HAR LAGT FLERE ORDRER
OG FRATRÆKKER AUTOMATISK DOBBELT FRAGT

Det vil sige, at du vælger en fragtmetode, der koster penge, som du plejer, men vores system fratrækker automatisk den ekstra fragt, så du kun betaler én gang fragt.

Du kan ikke umiddelbart se, at fragten er fratrukket. Du kan se det på dit kontoudtog.

Du kan altså ikke se det i din mobilepay-app eller på din ordrebekræftelse/faktura, så husk at tjekke dit kontoudtog - der kan gå op til 3 bankdage, før du kan se det :-)
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
  FREDAGE 10-18  
 
FOR AFHENTNING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN
RING TIL OS PÅ 53807809.
 
 
Vi er en webshop, der også åbner for lagersalg direkte til vores kunder. Vi har typisk åbent fredage mellem 10-18 og desuden en til to weekender i løbet af året.
 
 
 
HVOR MÅ PAKKEN AFLEVERES, HVIS DU IKKE ER HJEMME? 
 
Vi oplever ofte, at der i kommentarfeltet på vores ordrer står anvisninger på, hvor GLS må sætte din pakke, hvis du ikke regner med at være hjemme på leverings-tidspunktet.
 
Vi ville ønske, at vi kunne sende din besked videre, men vi har ikke fuldmagt til at bestemme, hvor din pakke må leveres og derfor heller ikke mulighed for, at give kontra-ordrer på vegne af dig, men du har til gengæld selv mulighed for at indgå aftalen med dem og det er endda ikke spor besværligt.
 
Hvis du ønsker dine pakker leveret på hjemmeadressen uden selv at være hjemme på forventet leveringstidspunkt, har du mulighed for at lave en engangsfuldmagt, når du skal have leveret med GLS.
 
PS - hvis du ikke er hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke som aftalt, vil de indlevere den på nærmeste pakkeshop, hvor du efterfølgende kan hente den.
 
Skal du sende garn retur til os, hjælper vi dig gerne med en fragt-label. Det koster dig 35,- og alt du skal gøre er, at du skal ringe til os på telefon 53807809 eller send os en mail på garnudsalg@gmail.com - så sender vi per mail en label lige til at printe :-)
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!