Se dette nyhedsbrev i en browser
Før-salg inden vores Åbent Hus
 
Åbent Hus nærmer sig, så vi skynder os med et lille før-salg.
 
Vi glæder os alle her i GARNUDSALG.DK til at holde åbent fredag den 10. - søndag den 12. maj, hvor vi - som vi plejer - holder Åbent Hus med en fantastisk samling af gode tilbud.
 
Der vil komme tilbud på vores standard-garner, ligesom vi vil have hentet de skønneste restpartier af luksusgarner hjem til lejligheden. Du kan altså, som du plejer, gøre et rigtigt godt kup i de dage.
  
 
Dette nyhedsbrev indeholder lidt godter fra et skønt, italiensk spinderi
 
Jeg har fundet et skønt spinderi i udkanten af Milano, som udelukkende beskæftiger sig med at producere garn til de store, italienske modehuse som f.eks. Misoni, som jo er verdenkendt for sit smukke strik. På spinderiets lagre har jeg håndplukket fibre, som lever op til de idéer jeg har, om godt, smukt og ansvarligt produceret garn.
 
Garnet skal sælges i forbindelse med Åbent Hus, men selvfølgelig skal I ikke snydes for et før-salg på nogle af garnerne, for der er jo de af jer, som desværre ikke har mulighed for at komme og besøge os i den weekend i maj.
 
Jeg håber, at I finder noget, I vil synes om :-)
 
Med ønsket om en god weekend
Kenneth
 
 

Sorbet - Alpaca/Uld

 
Vi har fundet tre smukke og anvendelige farver, vi kan sælge meget billigt. Fiberen er ren, ny uld og lækker alpaca med en smule akryl lagt ved. Det sidste øger slidstyrken betragteligt.
 
Farverne er virkelig skønne her til foreåret/sommeren og garnet er oplagt til alle de små, tynde og smukke cardigans, der udkommer lige nu. 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 450-500 GRAM:
Cirka 500 meter/100 gram
Pind 3-4 mm
?
60% Alpaca - 25% uld - 15% akryl
Normalpris 449,- nu 99,-
 
450-500 gram KUN
 

Thin Wool 16/2

 
Flot merinogarn fra Italien i et par fine farver. Garnet sælges på cones og er vildt flot både alene og som følgetråd i din strik. Garnet er utroligt smukt i farvespillet  og vil virkelig gøre din ensfarvede strik til noget ganske særligt lækkert.

Garnet svarer i løbelængde til vores tynde Alpaca, men det har større fylde og egner sig altså både alene til de tynde og elegante strik og til at give en ensfarvet garn masser af personlighed, hvis du lader det løbe med. Vi er vilde med det!
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
MARKEDSPRIS:
PRIS PER 450-500 GRAM:
Cirka 800 meter/100 gram
Pind 2 mm flere tråde 3-5
?
Ren blød merinould
449,-
99.00,-
 
450-500 gram KUN
 

Merino Melange

 
Lækker Merino i 3 klassiske farver, du altid kan bruge. Virkelig smukt og med en tyngde, der vil give det et dejligt fald.

Garnet har en virkelig flot glans og egner sig til al slags strik. Merinoen kommer på genbrugscones, så husk at skrive op, hvad garnet indeholder, hvis du skal have det i gemmerne i et stykke tid.
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 450-500 GRAM:
Cirka 600 meter/100 gram
Pind 3 mm
?
80% Merino - 20% akryl
normal 489,- tilbud 129,-
 
450-500 gram KUN
 

Cashmere Geelong

 

Fra et af de bedste spinderier i Italien har jeg fået en smule cashmere/supergeelong.

Der er en enkelt farve, men med et meget flot spil mellem lyse sandfarver, der giver et flot spil i det lyse garn. Strik med en tråd eller læg flere tråde sammen for tykkere resultat.

Garnet får først sin blødhed efter første vask.

 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND:
KVALITET:
PRIS VED 450-500 GRAM:


Cirka 750 meter/100 gram
2 - 3½
30% ren cashmere 70% Merino Supergeelong
249,- kr normalpris 799,-
 
450-500 gram KUN
 

Steel Grey Melange

 

Lækker Steel Grey Melange Uld du kan bruge til al slags strik.


Farvespillet i garnet er helt unikt flot og er noget af et kup til 119,-  pr. cone. Dette er rigeligt til mindst et projekt

 
 
ØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND:
KVALITET:
PRIS VED 450-500 GRAM: 
Cirka 600 meter/100 gram
2 - 3½
100% ren ny Lækker Uld
119,- kr normalpris 599,
 
 
450-500 gram KUN
 

Alpaca Light Grey

 

Fra et af de bedste spinderier i Italien kommer denne lækre Alpaca

Det er kommet i en enkelt farve i grå nuancer med fantastisk spil.

Garnet er et udpræget luksusgarn, der egner sig til al slags strik.

 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND:
KVALITET:
PRIS VED 450-500 GRAM:

 
Cirka 600 meter/100 gram
2 - 3½
50% ren uld 40% Alpaca 10 % akryl
149,- kr normalpris 499,-
 
450-500 gram KUN
 
Åbent Hus - fredag den 10. maj - søndag den 12. maj
 
Garnudsalg inviterer til Åbent Hus med masser af gode tilbud og mulighed for at handle garn.

Vi holder lager-åbent en lang, skøn weekend, hvor vi står klar til at vejlede dig med valg til dine håndarbejds-projekter :-)

Garnudsalg holder åbent:
Fredag den 10. maj klokken 10-18
Lørdag den 11. maj klokken 10-18
Søndagden 12. maj klokken 10-16

HUSK - kun kontant betaling :-)
 

- lidt om

B Æ R E D Y G T I G H E D

Vi tager ansvar for vores klode, hvor vi kan. Vi bestræber os på at handle med leverandører, der indtænker bæredygtighed i de processer, de anvender i fremstillingen af det garn, vi sælger. Det gælder f.eks. også vores tilbudsgarner, så når du køber et af vores billige tilbud, som ikke er banderoleret eller måske er viklet ned på genbrugscones, fordi det ville både belaste miljøet og fordyre et slutprodukt, vi kun har i begrænset mængde, så husk selv at notere på garnet, hvad du har købt, inden du stiller det væk, hvis du er typen, der gemmer i en tid.

Så har vi sammen sparet kloden for en smule af den belastning, den oplever lige nu.

Vi håber på din forståelse. Tak :-)

 

Samsending af ordrer!
 
Glemte du noget på din ordre?
 
Vi tilbyder automatisk samsending af flere ordrer, men for at systemet kan administrere det, er der nogle få betingelser, der skal være opfyldte.

Hvis dine ordrer er lagt mellem kl. 15.30 og kl. 8.00 den kommende morgen på hverdage eller i tidsrummet fredag kl. 15.30 til mandag kl. 7.30, vil vores system automatisk sørge for, at du kun kommer til at betale fragt én gang.

VORES SYSTEM TJEKKER OM DU HAR LAGT FLERE ORDRER
OG FRATRÆKKER AUTOMATISK DOBBELT FRAGT

Det vil sige, at du vælger en fragtmetode, der koster penge, som du plejer, men vores system fratrækker automatisk den ekstra fragt, så du kun betaler én gang fragt.

Du kan ikke umiddelbart se, at fragten er fratrukket. Du kan se det på dit kontoudtog.

Du kan altså ikke se det i din mobilepay-app eller på din ordrebekræftelse/faktura, så husk at tjekke dit kontoudtog - der kan gå op til 3 bankdage, før du kan se det :-)
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
  FREDAGE 10-18  
 
FOR AFHENTNING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN
RING TIL OS PÅ 53807809.
 
 
Vi er en webshop, der også åbner for lagersalg direkte til vores kunder. Vi har typisk åbent fredage mellem 10-18 og desuden en til to weekender i løbet af året.
 
 
 
HVOR MÅ PAKKEN AFLEVERES, HVIS DU IKKE ER HJEMME? 
 
Vi oplever ofte, at der i kommentarfeltet på vores ordrer står anvisninger på, hvor GLS må sætte din pakke, hvis du ikke regner med at være hjemme på leverings-tidspunktet.
 
Vi ville ønske, at vi kunne sende din besked videre, men vi har ikke fuldmagt til at bestemme, hvor din pakke må leveres og derfor heller ikke mulighed for, at give kontra-ordrer på vegne af dig, men du har til gengæld selv mulighed for at indgå aftalen med dem og det er endda ikke spor besværligt.
 
Hvis du ønsker dine pakker leveret på hjemmeadressen uden selv at være hjemme på forventet leveringstidspunkt, har du mulighed for at lave en engangsfuldmagt, når du skal have leveret med GLS.
 
PS - hvis du ikke er hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke som aftalt, vil de indlevere den på nærmeste pakkeshop, hvor du efterfølgende kan hente den.
 
Skal du sende garn retur til os, hjælper vi dig gerne med en fragt-label. Det koster dig 35,- og alt du skal gøre er, at du skal ringe til os på telefon 53807809 eller send os en mail på garnudsalg@gmail.com - så sender vi per mail en label lige til at printe :-)
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!