Se dette nyhedsbrev i en browser
Blødt som påskeharen ...
 
Påsken nærmer sig og med den en stak skønne fridage.
 
Vi glæder os alle her i GARNUDSALG.DK til at holde fri med vores familier. Vi skal spise skønne påskefrokoster, hygge med sjove spil og selvfølgelig også have dejlige timer med vores foretrukne håndarbejde.
 
I anledning af dagene med frihed til håndarbejde, har jeg samlet et påskeæg fuld af gode tilbud til dig.
 
Jeg håber, at du finder noget, der kan forsøde netop din påske og i hvert fald har jeg sørget for, at du ikke finder det hverken blødere eller billigere her til lands ...
  
 
Dette nyhedsbrev indeholder nemlig de blødeste fibre, du kan forestille dig
 
Jeg har fundet cashmere i forskellige afskygninger og jeg har sat prisen betragteligt ned på dem alle, for vi skal naturligvis fejre, at påsken står for døren og hvordan gør man det bedre, end med skønne fibre til rigtigt gode priser?
 
Med ønsket om en god påske
Kenneth
 
 
Cashmere Cotton
 
 

Cashmere Cotton

 
Den lækreste cashmere blandet med egyptisk bomuld - 50/50

Som det af og til sker, så laver spinderierne fejl. Spinderiet har sendt garnet på cones i stedet for vundet til nøgler. Det er naturligvis ærgerligt, fordi det skulle være vores luksusgarn til forårets skønne strik, men i stedet bliver det til vores kunders held: Vi sælger det nemlig til langt under ½ markedspris.

Der vil være nok til en luksus-sommerstrik på en enkelt cone - nemlig mellem 1900-2300 meter.

En del af farverne er flot meleret, så farverne virkelig spiller i glansen fra cashmere-fiberen.

Garnet egner sig til al slags strik, både til manden og kvinden og barnebarnet, der absolut kun skal have det bedste af det bedste.
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
KVALITET:
VEJL. PRIS:
Pris per cone:
FREMSTILLET:
VASK:
VÆGT:
Cirka 470 meter/100gram
3-4
50% cashmere - 50% Egyptisk Bomuld
kr. 1180,-
399,-
Italien
Uldprogram 30 grader
400-500 gram pr cone
 
BEMÆRK - Cashmere Cotton sælges på hele cones!
 
1880-2350 meter KUN
 
 
 
 

Cashmere Vintage

 
Jeg har fundet et ekstravagant og overmåde lækkert cashmere-garn i de mest fantastiske farver. Garnet skal normalt koste en lille jetjager. Det er stadig pebret, men det er utrolig smukt og til tørklæder eller andre små ting, får du virkelig luksus.
 
Garnet er spundet op i to tråde Cashmere - den ene tråd en kende fastere end den anden - hvilket giver en smuk effekt og desuden gør den teknik garnet mere stabilt.
 
Vi har prøvet at syrefarve på den offwhite, og fordi det er spundet sådan, tager de to tråde en smule forskelligt imod farven, hvilket giver en flot melering af garnet, når det farves.
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
REN CASHMERE
Vejledende pris:
Pris pr. nøgle:
Vask:
Cirka 87 meter/25gram
3-4
100%
189,00 kR
49,-
Uldprogram 30 grader
 
BEMÆRK - Cashmere Vintage er 25 gram p. nøgle!
 
25 gram KUN
 
 
Cashmere Merino
 
 

Cashmere Merino

 
Luksus garn en farve  med meget lækkert skin fra de fine fibre. Garnet er fundet på et luksus-spinderi, som vi handler med på andre garner. De havde meget lidt, men til gengæld fik jeg det til en særdeles god pris, som I kan se.

Garnet er spundet lidt tæt op, så man rigtigt kan se blankheden i fibrene. Cashmere Merino er fantastisk flot og blødheden træder allerede frem, men efter vask bliver det altså uimodståeligt blødt.
 
Fordi garnet er spundet tæt. egner det sig bedst til at strikke frem og tilbage eller med en tråd mere med.
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
VÆGT FRA
KVALITET:
NORMALPRIS:
Cirka 480 meter/100 gram
ca. 3 mm
ca. 100 gram
Ren Cashmere 15% - Merino Ultra 85%
229.00 pr. 100 gram
 
BEMÆRK - Cashmere Merino er ca. 100 gram på fed!
 
100 gram KUN
 

Pure Cashmere Once

 
Vi har fundet fire smukke og anvendelige farver, vi kan sælge meget billigt i anledning af påsken. Fiberen er ren, ny, lækker kashmir med fuldstændig samme løbelængde, som vores Blackhill Højlandsuld. Det betyder, at du kan strikke din yndlingsmodel, som du normalt bruger højlandsuld til, men her bare i en helt helt særlig kvalitet.

Farverne og garnet er i særklasse
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS VED 50 G. FRA:
Cirka 275 meter/50 gram
2½ - 3 - 3½
Cirka 22-28 masker per 10 cm
100% kashmir-uld
99,95-
 
BEMÆRK - Pure Cashmere Once er 50 gram p. nøgle!
 
50 gram KUN
 
Åbent Hus - fredag den 10. maj - søndag den 12. maj
 
Garnudsalg inviterer til Åbent Hus med masser af gode tilbud og mulighed for at handle garn.

Vi holder lager-åbent en lang, skøn weekend, hvor vi står klar til at vejlede dig med valg til dine håndarbejds-projekter :-)

Garnudsalg holder åbent:
Fredag den 10. maj klokken 10-18
Lørdag den 11. maj klokken 10-18
Søndagden 12. maj klokken 10-16

HUSK - kun kontant betaling :-)
 

- lidt om

B Æ R E D Y G T I G H E D

Vi tager ansvar for vores klode, hvor vi kan. Vi bestræber os på at handle med leverandører, der indtænker bæredygtighed i de processer, de anvender i fremstillingen af det garn, vi sælger. Det gælder f.eks. også vores tilbudsgarner, så når du køber et af vores billige tilbud, som ikke er banderoleret eller måske er viklet ned på genbrugscones, fordi det ville både belaste miljøet og fordyre et slutprodukt, vi kun har i begrænset mængde, så husk selv at notere på garnet, hvad du har købt, inden du stiller det væk, hvis du er typen, der gemmer i en tid.

Så har vi sammen sparet kloden for en smule af den belastning, den oplever lige nu.

Vi håber på din forståelse. Tak :-)

 

Samsending af ordrer!
 
Glemte du noget på din ordre?
 
Vi tilbyder automatisk samsending af flere ordrer, men for at systemet kan administrere det, er der nogle få betingelser, der skal være opfyldte.

Hvis dine ordrer er lagt mellem kl. 15.30 og kl. 8.00 den kommende morgen på hverdage eller i tidsrummet fredag kl. 15.30 til mandag kl. 7.30, vil vores system automatisk sørge for, at du kun kommer til at betale fragt én gang.

VORES SYSTEM TJEKKER OM DU HAR LAGT FLERE ORDRER
OG FRATRÆKKER AUTOMATISK DOBBELT FRAGT

Det vil sige, at du vælger en fragtmetode, der koster penge, som du plejer, men vores system fratrækker automatisk den ekstra fragt, så du kun betaler én gang fragt.

Du kan ikke umiddelbart se, at fragten er fratrukket. Du kan se det på dit kontoudtog.

Du kan altså ikke se det i din mobilepay-app eller på din ordrebekræftelse/faktura, så husk at tjekke dit kontoudtog - der kan gå op til 3 bankdage, før du kan se det :-)
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
  FREDAGE 10-18  
 
FOR AFHENTNING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN
RING TIL OS PÅ 53807809.
 
 
Vi er en webshop, der også åbner for lagersalg direkte til vores kunder. Vi har typisk åbent fredage mellem 10-18 og desuden en til to weekender i løbet af året.
 
 
 
HVOR MÅ PAKKEN AFLEVERES, HVIS DU IKKE ER HJEMME? 
 
Vi oplever ofte, at der i kommentarfeltet på vores ordrer står anvisninger på, hvor GLS må sætte din pakke, hvis du ikke regner med at være hjemme på leverings-tidspunktet.
 
Vi ville ønske, at vi kunne sende din besked videre, men vi har ikke fuldmagt til at bestemme, hvor din pakke må leveres og derfor heller ikke mulighed for, at give kontra-ordrer på vegne af dig, men du har til gengæld selv mulighed for at indgå aftalen med dem og det er endda ikke spor besværligt.
 
Hvis du ønsker dine pakker leveret på hjemmeadressen uden selv at være hjemme på forventet leveringstidspunkt, har du mulighed for at lave en engangsfuldmagt, når du skal have leveret med GLS.
 
PS - hvis du ikke er hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke som aftalt, vil de indlevere den på nærmeste pakkeshop, hvor du efterfølgende kan hente den.
 
Skal du sende garn retur til os, hjælper vi dig gerne med en fragt-label. Det koster dig 35,- og alt du skal gøre er, at du skal ringe til os på telefon 53807809 eller send os en mail på garnudsalg@gmail.com - så sender vi per mail en label lige til at printe :-)
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!