Se dette nyhedsbrev i en browser
FLYTTESALG!
 
 
Vi har fået nyt lager ...
 
Vi lider af knopskydning i GARNUDSALG.DK og det betyder, at vi efterhånden breder os over et anseeligt areal på Indkildevej. Det er både upraktisk og tidskrævende at plukke og pakke fra mange lokationer, så da vi fik tilbud om at overtage en hal på matriklen, slog vi til med det samme.
 
Hallen betyder, at vi nu kan få samlet alle de tidligere lagre på ét sted. Det vil gøre vores fremtidige hverdage væsentligt nemmere og det er vi naturligvis rigtigt glade for. Glæde skal man dele ud af, så vi sælger en masse af vores garner til oprydningspris, så glæd dig!
 
Oprydningshilsen fra Kenneth
 
 
 
Brushed Kid Mohair
 
DIREKTE FRA VORES LAGER TIL DIG

Blackhill Brushed Kid Mohair

Brushed Super KId Mohair Ny kvalitet og meget lang løbelængde gør at du skal bruge meget få nøgler til dit strikkeprojekt.
Garnet er et once garn så det bestyder at vi har det så længe lager haves og så finder vi et alternativ 

Garnet kan enten strikkes alene til f.eks. florlette sjaler og bløde tørklæder eller det kan strikkes med som følgetråd i andre strikkeprojekter, hvor du gerne vil have den bløde, luksuriøse fornemmelse fra silken og mohairen. Det kunne f.eks. kombineres med Blackhill HøjlandsuldBlackhill Linwool eller Blackhill Cottonwool til sweatre, en skøn poncho, trøjer, jakker eller måske en skøn, strikket eller hæklet vest.

Du kan strikke garnet på pind 2½ og opefter alt afhængig af det udtryk, du ønsker. Jo tykkere pind, jo lettere udtryk. Med en pind 4 kan du strikke et let og lækkert sjal med cirka 100 gram garn og så er det tilmed et stort sjal.
 
LAGERSALGSPRIS!
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
SÅDAN VASKER DU :
Cirka 350 meter/25 gram
2½ - ?
-
85% Super Kid Mohair & 15% Nylon
Læs mere her!



 
 
 
 
 NORMALPRIS 29.00
 
 
   25 gram KUN  
 
 
Blackhill Lama Silke
 
DIREKTE FRA VORES LAGER TIL DIG
 

Blackhill Lama Silke

- et garn på højde med ren cashmere

Måske er du vild med alpakka, fordi det er så ualmindelig blødt, men her er en fiber, som fuldstændigt problemløst konkurrerer med netop alpakkaen; nemlig ulden fra den bolivianske lama. Lamaulden kaldes Andesbjergenes kashmir og det er bestemt ikke uden grund, for her er et produkt, som er mindst lige så blødt, let, smukt og en meget stor fornøjelse at strikke med.

I Blackhill Lama Silke er den bløde, fine underpels fra lamaen blandet med den smukke morbærsilke, hvilket giver et garn, som ikke alene er blødt, men også giver smukt definerede masker.

Garnet egner sig smukt til alt strik, men vi er især begejstrede for det til babys fineste strik eller smukke sjaler og tørklæder.
 
LAGERSALGSPRIS:
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 50 GRAM:
Cirka 165 meter/50 gram
3 - 4
Cirka 20-25 masker per 10 cm
70% babylama - 30% morbærsilke
75,00 kr




 
 
 
NORMALPRIS 75.00
 
  50 gram KUN  
 
 
Blackhill Lama
 
DIREKTE FRA VORES LAGER TIL DIG
 

Blackhill Lama

Blackhill Lama er et luksusgarn, vi har taget hjem fra et stort spinderi i Italien.

Garnet er virkelig i den luksuriøse ende af skalaen og et fantastisk garn at strikke med; blødt og alligevel med en flot struktur og en stringent og klar maskedefinition. Garnet falder tungt og egner sig smukt til f.eks. sjaler, huer og andet tilbehør, ligesom det vil være et fantastisk garn til større projekter.

Lama-fibrene er hule og er derfor helt fantastiske til at holde på kroppens egen temperatur - måske det kan sammenlignes med det, dun gør. Derfor er dette også et varmt garn, som efterlader dig med en skøn, lun følelse og samtidig har det denne behagelige tyngde, der gør, at det falder og smyger sig omkring kroppen på en både meget flatterende og rar måde. 

 
LAGERSALGSPRIS:
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
FORBRUG VED STR: M 
Cirka 120 meter/100 gram
7-8½
Cirka 10-13 masker per 10 cm
50% Lama - 50% Virgin Wool 
Ca. 6 bundter





 
 
 
NORMALPRIS 119.00
 
  100 gram KUN  
 
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
  FREDAGE 10-18  
 
FOR AFHENTNING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN
RING TIL OS PÅ 53807809.
 
 
Vi er en webshop, der også åbner for lagersalg direkte til vores kunder. Vi har typisk åbent fredage mellem 10-18 og desuden en til to weekender i løbet af året.
 
 
 
HVOR MÅ PAKKEN AFLEVERES, HVIS DU IKKE ER HJEMME? 
 
Vi oplever ofte, at der i kommentarfeltet på vores ordrer står anvisninger på, hvor GLS må sætte din pakke, hvis du ikke regner med at være hjemme på leverings-tidspunktet.
 
Vi ville ønske, at vi kunne sende din besked videre, men vi har ikke fuldmagt til at bestemme, hvor din pakke må leveres og derfor heller ikke mulighed for, at give kontra-ordrer på vegne af dig, men du har til gengæld selv mulighed for at indgå aftalen med dem og det er endda ikke spor besværligt.
 
Hvis du ønsker dine pakker leveret på hjemmeadressen uden selv at være hjemme på forventet leveringstidspunkt, har du mulighed for at lave en engangsfuldmagt, når du skal have leveret med GLS.
 
PS - hvis du ikke er hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke som aftalt, vil de indlevere den på nærmeste pakkeshop, hvor du efterfølgende kan hente den.
 
Skal du sende garn retur til os, hjælper vi dig gerne med en fragt-label. Det koster dig 35,- og alt du skal gøre er, at du skal ringe til os på telefon 53807809 eller send os en mail på garnudsalg@gmail.com - så sender vi per mail en label lige til at printe :-)
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!