Se dette nyhedsbrev i en browser
Glædelig Jul!
 
 
Tusinde tak til alle vores kunder for et forrygende 2018 :-)
 
Kære kunde, vi vil ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt og lyst nytår. Vi håber, at 2019 må vise sig fra sin bedste side og vi vil gerne være med til at give dig et dejligt år med masser af skønt håndarbejde. Forudsætningen for det er lækre fibre, inspirerende opskrifter og godt værktøj. Vi har det hele og vi glæder os til at handle med dig i 2019.
 
Dette år har været utroligt spændende. Der sker hele tiden noget i Garnudsalg og vores lille "garnfamilie" er endnu en gang vokset. Vi er en stor familie på 10 fastansatte og masser af skønne og villige hjælpere, som lejlighedsvist optræder både offentligt og inde i maskinrummet, når vi har brug for det.
 
Vi breder os efterhånden over et imponerende areal her på Indkildevej og det sidste tiltag er, at vi nu også indtager i en dejlig, stor lagerhal her i starten af det nye år. Den har vi haft et godt øje til i flere år og da den endelig blev ledig, var vi ikke sene til at slå til. Vi er så småt i gang med at flytte ind, men der går måneder endnu, inden vi er helt klar. Vi glæder os.
 
Fredagsåbent også i 2019!
 
Vores fredagsåbent bliver der ikke rokket ved. Vi vil fortsat bestræbe os på at holde åbent for besøgende hver fredag. Vi holder nemlig meget af at hilse på jer. Vi ved godt, at ikke alle har mulighed for at besøge os, men mindst én gang om året vil vi stadig invitere til Åbent Hus og tusinde tak til de af jer, der tog turen til Aalborg eller nærmere bestemt Gug i maj i år. 
 
Vi havde nogle forrygende dage, og det allerbedste er hver gang muligheden for at hilse på mange af jer - vores skønne kunder - som kommer fra nær og fjern, for at være med til at gøre weekenden til noget helt særligt.
 
Lige nu og her, er det dog den skønne juletid, der står for døren, så derfor har vi selvfølgelig en julegave til jer :-)
  
 
Med ønsket om en glædelig jul & et godt nytår
Kenneth, Liselotte & Team Garnudsalg
 
Blackhill Softwool
 
Blackhill Softwool
 
 
 
EN JULEGAVE FRA ALLE OS HOS GARNUDSALG.DK
 
Blackhill SoftWool er fremstillet af 100% Pure New Wool og kommer i et bredt farvesortiment. Det kan uden problemer strikkes sammen med vores skønne Blackhill Højlandsuld, så du kan kombinere farverne på kryds og tværs. Løbelængde og massefylde er den samme.
  
 
 
Blackhill Softwool
 
 
Blackhill SoftWool egner sig til alt, hvor du vil anvende uld, såsom sweatre, trøjer, lange cardigans, børnetrøjer, babystrik, tilbehør o.s.v. 
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 50 GRAM:
Cirka 275 meter/50 gram
Pind 2½-4 mm
28-22 m/10 cm
100% Pure New Wool
29.00

 
 
Normalpris 29.00
 
   50 gram KUN   
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
  FREDAGE 10-18  
 
FOR AFHENTNING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN
RING TIL OS PÅ 53807809.
 
 
Vi er en webshop, der også åbner for lagersalg direkte til vores kunder. Vi har typisk åbent fredage mellem 10-18 og desuden en til to weekender i løbet af året.
 
Deltag i vores julekonkurrence!
 
DELTAG I VORES JULEKONKURRENCE PÅ FACEBOOK!
 
Kære kunde, vi ønsker dig en rigtig glædelig jul med en lille julekonkurrence 🎄🎅🎄

For at deltage i konkurrencen om et skønt sæt strikkepinde fra Lana Grossa - det smukke Maharaja - skal du i kommentarsporet på Facebook (tryk på foto ovenfor og bliv sendt direkte derud) vise os dit dejligste stykke julehåndarbejde. Det skal naturligvis være strikket eller hæklet af garn fra Garnudsalg.dk - så deltager du i konkurrencen - og vi trækker en vinder i uge 2 :-)

PS - vi forbeholder os retten til at bruge dit foto senere på Facebook/Instagram, men kun til inspiration for andre - tak :-)
 
 
HVOR MÅ PAKKEN AFLEVERES, HVIS DU IKKE ER HJEMME? 
 
Vi oplever ofte, at der i kommentarfeltet på vores ordrer står anvisninger på, hvor GLS må sætte din pakke, hvis du ikke regner med at være hjemme på leverings-tidspunktet.
 
Vi ville ønske, at vi kunne sende din besked videre, men vi har ikke fuldmagt til at bestemme, hvor din pakke må leveres og derfor heller ikke mulighed for, at give kontra-ordrer på vegne af dig, men du har til gengæld selv mulighed for at indgå aftalen med dem og det er endda ikke spor besværligt.
 
Hvis du ønsker dine pakker leveret på hjemmeadressen uden selv at være hjemme på forventet leveringstidspunkt, har du mulighed for at lave en engangsfuldmagt, når du skal have leveret med GLS.
 
PS - hvis du ikke er hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke som aftalt, vil de indlevere den på nærmeste pakkeshop, hvor du efterfølgende kan hente den.
 
Skal du sende garn retur til os, hjælper vi dig gerne med en fragt-label. Det koster dig 35,- og alt du skal gøre er, at du skal ringe til os på telefon 53807809 eller send os en mail på garnudsalg@gmail.com - så sender vi per mail en label lige til at printe :-)
 
Med venlig hilsen Kenneth 
 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!