Se dette nyhedsbrev i en browser
Et godt tilbud til dig!
 
 
KOMMER DU IKKE TIL ÅBENT HUS?
 
Vi ved godt, at ikke alle har mulighed for at besøge os til Åbent Hus den 11.-13. maj, så derfor har vi fundet et rigtigt godt tilbud til dig, der ikke kan komme og besøge os i denne omgang, ligesom vi prøver at sørge for, at udbyde relevante Åbent Hus-tilbud efterfølgende i enten et nyhedsbrev eller på vores Facebook-side.
 
Rigtig god fornøjelse 
 
Med venlig hilsen - Kenneth
 
 
Blackhill Big CottonWool er fremstillet af en skøn blanding af mulesingfri, økologisk merino (50%) og økologisk bomuld (50%). Det specielle ved dette garn er, at det fremstilles ved at blande fibrene sammen, inden spindingen finder sted. På denne måde får man en helt ny kvalitet frem for at vikle en tråd uld og en tråd bomuld sammen. Med Blackhill Big CottonWool er kvaliteterne altså forenet allerede som uspundne fibre.

Garnet får vi selv farvet og spundet efter vores egne specifikationer, hvorfor vi hele tiden kan udvikle på og supplere med farver til paletten.
 
Garnet er fantastisk både sommer og vinter. Det får næsten egenskaber som et silkegarn, bare lunere og mere formfast, omtrent som et uldgarn. Garnet er perfekt til ting, der skal bæres direkte på kroppen og er et garn du kan bruge meget alsidigt. Børn elsker det, fordi det er blødt og lækkert.
 

Blackhill Big Cottonwool er meget anvendelig også til uld-sarte. Lav eventuelt kanter i uld bomuld, hvis du ønsker ulden, men ekstra blødhed i kanterne. 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 100 GRAM:
Cirka 200 meter/100 gram
Pind 4-5 mm
16-19 m/10 cm
Mulesingfri, økologisk merino (50%) og økologisk bomuld (50%)
44.00

 
 
Normalpris 44.00
 
   100 gram KUN   
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
  FREDAGE 10-18  
 
FOR AFHENTNING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN
RING TIL OS PÅ 53807809.
 
 
Vi er en webshop, der også åbner for lagersalg direkte til vores kunder. Vi har typisk åbent fredage mellem 10-18 og desuden en til to weekender i løbet af året.
 
Vores første weekend med åbent bliver 
 
 weekenden fredag den 11. maj, lørdag den 12. maj og søndag den 13. maj 2018 
 
 
 
  FREDAG 11. MAJ 10-18  
  LØRDAG 12. MAJ 10-18  
  SØNDAG 13. MAJ 10-16  
 
 
WWW.GARNUDSALG.DK HOLDER LUKKET
MANDAG DEN 14. MAJ 
 
Vi glæder os meget til at byde dig indenfor til tre dage med MASSER AF GODE TILBUD. Vi fylder hylderne med lutter gode tilbud, ligesom du får lejlighed til at købe alle de gode, gamle kendinge, du måske allerede elsker og vi garanterer dig, at du kan finde mere end én ting, der vil friste dig.
 
 
 
 
 
Vi er i godt gang med at forberede de mange tilbud og allerede nu tør vi godt love, at det bliver det bedste Åbent Hus nogensinde i GARNUDSALG.DKs historie! Der bliver uovertruffent gode tilbud og vi er helt sikre på, at du bliver fristet, hvis du kigger forbi.
 
RING TIL OS
 
Er der noget, du bliver i tvivl om, er du altid mere end velkommen til at ringe til os. Vi er klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig, ligesom det er her, du kan aftale afhentning ved bagdøren.

Telefontid: Mandag, tirsdag, onsdag & torsdag klokken 10-15 på telefon 53807809.
 
Følg os gerne på Facebook for at holde dig opdateret. 
 
 
HVOR MÅ PAKKEN AFLEVERES, HVIS DU IKKE ER HJEMME? 
 
Vi oplever ofte, at der i kommentarfeltet på vores ordrer står anvisninger på, hvor GLS må sætte din pakke, hvis du ikke regner med at være hjemme på leverings-tidspunktet.
 
Vi ville ønske, at vi kunne sende din besked videre, men vi har ikke fuldmagt til at bestemme, hvor din pakke må leveres og derfor heller ikke mulighed for, at give kontra-ordrer på vegne af dig, men du har til gengæld selv mulighed for at indgå aftalen med dem og det er endda ikke spor besværligt.
 
Hvis du ønsker dine pakker leveret på hjemmeadressen uden selv at være hjemme på forventet leveringstidspunkt, har du mulighed for at lave en engangsfuldmagt, når du skal have leveret med GLS.
 
PS - hvis du ikke er hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke som aftalt, vil de indlevere den på nærmeste pakkeshop, hvor du efterfølgende kan hente den.
 
Skal du sende garn retur til os, hjælper vi dig gerne med en fragt-label. Det koster dig 35,- og alt du skal gøre er, at du skal ringe til os på telefon 53807809 eller send os en mail på garnudsalg@gmail.com - så sender vi per mail en label lige til at printe :-)
 
Med venlig hilsen Kenneth 
 
 
En af vores mest populære produkter er GAVEKORTET, som vækker lykke hver gang. 
 
Du bestemmer selv værdien på gavekortet og modtager en unik kode, du - eller din modtager - skal taste ind, når de tjekker ud i forbindelse med betaling.
 
NEMMERE KAN DET IKKE VÆRE :-)

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!