Se dette nyhedsbrev i en browser
Nyheder hos Garnudsalg
 
Hvem gør ikke det? I denne omgang snakker jeg dog om følgetråde. Altså et tyndt garn, du strikker sammen med dit "hovedgarn" enten for at øge tykkelsen/ramme strikkefastheden eller for effekt.
 
I dette nyhedsbrev har vi fundet to af slagsen, vi kan sælge dig til en rigtig god pris og det er vi rigtigt glade for, for det skal gerne være indledningen til vores Åbent Hus midt i maj og vi ved jo, at det ikke er jer alle, der har mulighed for at kigge forbi, så derfor prøver vi i år at finde nogle rigtigt gode tilbud til alle jer, inden vi lukker dørene op på Indkildevej i Gug.
 
 
Rigtig god fornøjelse 
 
Med venlig hilsen - Kenneth
 
 
 
I will follow
 
 
   
Garnet er en tynd, skøn lambswool, du kan få i et væld af farver, så der er masser af muligheder for at finde en farve, der egner sig til enten at sætte spræl på et projekt, der gerne må "larme" lidt eller måske bare give det ekstra i tykkelse, så du kan ramme en given strikkefasthed. 
 
Vi har lavet et farve-sortiment, vi sælger til ½ pris.
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 25 GRAM:
Cirka 360 meter/25 gram
Pind 2-3 ved dobbelt garn
?
100% lambswool 
25.00
 
 
Vi har sat udvalgte farver ned til ½ pris - resten sælges til samme billige pris til vores Åbent Hus!
 
 
Normalpris 25.00
 
   25 gram KUN   
 
Blackhill Super Kid Mohair
Kid Mohair
 
 
 
 
 
Er du en af dem, om holder af at anvende mohair i dine håndarbejdsprojekter, er kvaliteten ved netop dette garn styrken, letheden og komforten fra de bløde, lange superkid mohair-fibre.

Garnet kan enten strikkes alene til f.eks. florlette sjaler og bløde tørklæder eller det kan strikkes med som følgetråd i andre strikkeprojekter, hvor du gerne vil have den bløde, luksuriøse fornemmelse fra mohairen. Det kunne f.eks. kombineres med Blackhill HøjlandsuldBlackhill Linwool eller Blackhill Cottonwool til sweatre, en skøn poncho, trøjer, jakker eller måske en skøn, strikket eller hæklet vest.

Du kan strikke garnet på pind 2½ og opefter alt afhængig af det udtryk, du ønsker. Jo tykkere pind, jo lettere udtryk. Med en pind 4 kan du strikke et let og lækkert sjal med cirka 100 gram garn og så er det tilmed et stort sjal.
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 25 GRAM:
Cirka 250 meter/25 gram
2½-?
-
70% Super Kid Mohair & 30% Nylon
25,00 kr
 
 
Vi har sat udvalgte farver ned til ½ pris!
 
 
Normalpris 25.00
 
   25 gram KUN   
ÅBNINGSTIDER
 
 
  FREDAGE 10-18  
 
FOR AFHENTNING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN
RING TIL OS PÅ 53807809.
 
 
Vi er en webshop, der også åbner for lagersalg direkte til vores kunder. Vi har typisk åbent fredage mellem 10-18 og desuden en til to weekender i løbet af året.
 
Vores første weekend med åbent bliver 
 
 weekenden fredag den 11. maj, lørdag den 12. maj og søndag den 13. maj 2018 
 
 
 
  FREDAG 11. MAJ 10-18  
  LØRDAG 12. MAJ 10-18  
  SØNDAG 13. MAJ 10-16  
 
 
WWW.GARNUDSALG.DK HOLDER LUKKET
MANDAG DEN 14. MAJ 
 
Vi glæder os meget til at byde dig indenfor til tre dage med MASSER AF GODE TILBUD. Vi fylder hylderne med lutter gode tilbud, ligesom du får lejlighed til at købe alle de gode, gamle kendinge, du måske allerede elsker og vi garanterer dig, at du kan finde mere end én ting, der vil friste dig.
 
VI ER I GANG MED FORBEREDELSERNE
 
Vi er i gang med at forberede de mange tilbud og allerede nu tegner sig et billede af et rigtigt sjovt og inspirerende Åbent Hus.
 
Vi har fået et stort lot spændende, smukke og særlige garner fra Italien. Vi sælger det som "Vej-selv", så du får chancen for at sammensætte sjove og unikke kvaliteter til f.eks. nogle af de sjove trøjer med mange forskellige garner strikket sammen, vi er så vilde med lige nu. Du vælger dine cones og så vejer vi og sælger til en fast kilo-pris :-)
 
Vi finder allerede nu masser af forskellige kvaliteter frem til salg til Åbent Hus og vi kan se, at der bliver noget for alle. Vi planlægger med særlige tilbud, som først afsløres lidt senere, men vi garanterer, at der er noget at glæde sig til :-)
 
RING TIL OS
 
Er der noget, du bliver i tvivl om, er du altid mere end velkommen til at ringe til os. Vi er klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig, ligesom det er her, du kan aftale afhentning ved bagdøren.

Telefontid: Mandag, tirsdag, onsdag & torsdag klokken 10-15 på telefon 53807809.
 
Følg os gerne på Facebook for at holde dig opdateret. 
 
 
 
 
Vi skrev også dette i vores forrige nyhedsbrev, men vi synes, at det er værd at gentage.
 
Ved du, at der på Facebook findes en gruppe for de, som holder af at strikke med garn fra GARNUDSALG.DK? Den hedder VI ELSKER GARNUDSALG.DK  I GUG
 
To gæve kvinder har brugt en god del af deres fritid de sidste par år på at vedligeholde den skønne gruppe fuld af hjælpsomme kvinder. De har med ildhu og sans for at skabe et hyggeligt og rart sted, skabt en virkelig dejlig Facebook-gruppe, vi kun kan anbefale varmt.
 
I gruppen er der hjælp at hente med alt fra en rest garn i en bestemt farve til en opskrift, der ikke giver mening. Alle vil gerne hjælpe, så man skal aldrig være bange for at spørge :-)
 
Vi har ikke noget med gruppen at gøre som sådan, men vi siger nu alligevel tusinde tak til Trine Grønbech og Tina Burgdorff for det store arbejde, de gør.

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!