Se dette nyhedsbrev i en browser
Nyheder hos Garnudsalg
 
Vi nærmer os påsken. Det er lige om et øjeblik, vi får skønne fridage forærende og her i GARNUDSALG.DK, glæder vi os til dage, hvor vi skal hygge os med venner og familie. Vi trænger alle til nogle dage, hvor vi får lejlighed til at slappe af.
 
 
Rigtig god fornøjelse 
 
Med venlig hilsen - Kenneth
 
 
 
Blackhill Big Tweed

  

Garnet er et smukt tweedgarn i 10 lækre farver til klassiske strik både til børn, kvinder og mænd og det egner sig til alt strik. Både sweatre og tilbehør vil blive fantastisk i denne kvalitet, som kan strikkes fra pind 7 og opefter. Du vil altså kunne anvende dette garn til f.eks. skønne jakker, store, varme og lange trøjer, tykke sweatre og ikke mindst skønt tilbehør, som sagtens kan holde kulden ude.

Strik fede forårsjakker. Strik store, skønne og retstrikkede halstørklæder. Strik rummelige sweatre. Strik varme vanter og vældige huer. Kun fantasien
sætter grænsen :-)
 
 

Vi er f.eks. vilde med JONG af Julie Tootill. Opskriften kan købes på ravelry.com, men indtil den 1. april kan den hentes GRATIS lige her! Vi vil strikke den med BIG TWEED og en tråd SILK MOHAIR eller en tråd KID MOHAIR, og så er vi i den grad klar til foråret :-)

HUSK at se i opskriften, hvor mange meter garn, du har brug for til din størrelse.

 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 50 GRAM:
Cirka 62 meter/50 gram
7-8
Cirka 11-14 masker per 10 cm
60% blød uld - 20% viskose - 20% polyamid 
39.00
 
 
Normalpris 39.00
 
   50 gram KUN   
 
MANDYED - handdyed by man
 
 
 
Garnet til alle os, der elsker det blødeste af det bløde!
 
 
Der findes to arter af alpakkaer. Suri er navnet på racen, som har den længste og dermed blødeste og mest glansfulde fiber. Garn fremstillet af Suri - alpakkaens uld er derfor også den mest kostbare og mest luksuriøse. Fiberen er luftig og varm, men allerbedst er den blød, så enhver kan bære den.

Du får et udsøgt luksusgarn fremstillet i Peru.

Du når langt med ganske få meter, hvis du vælger en tyk pind og så vil du kunne strikke en skøn, luftig og moderne sweater, du aldrig har ejet blødere før.
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 50 GRAM:
Cirka 125 meter/50 gram
5 - 9
Cirka 10-18 masker per 10 cm
74% Suri Alpaka, 22% Merino & 4% akryl
59,00 kr
 
 
 
Normalpris 59.00
 
   50 gram KUN   
 
 
 
Ved du, at der på Facebook findes en gruppe for de, som holder af at strikke med garn fra GARNUDSALG.DK? Den hedder VI ELSKER GARNUDSALG.DK  I GUG
 
To gæve kvinder har brugt en god del af deres fritid de sidste par år på at vedligeholde den skønne gruppe fuld af hjælpsomme kvinder. De har med ildhu og sans for at skabe et hyggeligt og rart sted, skabt en virkelig dejlig Facebook-gruppe, vi kun kan anbefale varmt.
 
I gruppen er der hjælp at hente med alt fra en rest garn i en bestemt farve til en opskrift, der ikke giver mening. Alle vil gerne hjælpe, så man skal aldrig være bange for at spørge :-)
 
Vi har ikke noget med gruppen at gøre som sådan, men vi siger nu alligevel tusinde tak til Trine Grønbech og Tina Burgdorff for det store arbejde, de gør.
 
Hos GARNUDSALG.DK finder du et udvalg af aktuelle håndarbejdsbøger. Vi elsker selv at bladre i bøger. Vi finder inspiration eller nøjes med at beundre og lade os imponere, når vi fordyber os i designeres fortolkning af diverse teknikker og discipliner. Vi vil gerne tilbyde dig muligheden for at gøre det samme.

Vi bestiller gerne titler hjem, hvis vi ikke har dem på lager. Vi beder dig typisk betale, inden vi bestiller din bog hjem. Ring til os eller spørg personalet, hvis du ønsker, at vi skal bestille en bestemt bog hjem til dig.
 
 
Superlet og flot børnestrik uden mystiske koder, forkortelser eller andre indforståede selvfølgeligheder. Thea Rytters mission er, at strik skal være for alle dem, der har lyst, og det skal komplicerede opskrifter ikke spænde ben for det.
 
Der er i alt 15 opskrifter på børnetøj, hvoraf alle kan gradueres op og ned i størrelse 1-10 år og med variationer, så der er til alle sværhedsgrader. Derudover kan du dykke ned i en række teknikker og tricks, der gør strikkelivet lettere. 
 
 
 
Her er bogen om strik, som ikke går af mode.
 
Det ikke en opskriftsamling, men en gennemgang af alle teknikker, man kan tænkes at have brug for, når man arbejder med garn.
 
Bogen er tung og smuk med sine 320 sider, og alle teknikker er illustreret med tydelige tegninger inkl. farvelære.
Den er ualmindelig smuk i sit design og layout og en skøn gave til både den meget erfarne strikker og nybegynderen.
Strikkecaféer og Workshops
 
Hos Garnudsalg tilbyder vi en bred vifte af kurser og workshops, ligesom vi afholder strikkecafé en gang om måneden. Alle er velkommen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores strikke- og hækleunivers.

Med venlig hilsen Garnudsalg.

PS - vi gør opmærksom på, at kurser og workshops ikke refunderes
 
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
  FREDAGE 10-18  
 
FOR AFHENTNING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN
RING TIL OS PÅ 53807809.
 
 
Vi er en webshop, der også åbner for lagersalg direkte til vores kunder. Vi har typisk åbent fredage mellem 10-18 og desuden en til to weekender i løbet af året.
 
Vores første weekend med åbent bliver 
 
 weekenden fredag den 11. maj, lørdag den 12. maj og søndag den 13. maj 2018 
 
 
 
Der vil senere på året blive annonceret nærmere om de præcise åbningstider i omtalte weekend.
 
Er der noget, du bliver i tvivl om, er du altid mere end velkommen til at ringe til os. Vi er klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig, ligesom det er her, du kan aftale afhentning ved bagdøren.

Telefontid: Mandag, tirsdag, onsdag & torsdag klokken 10-15 på telefon 53807809.
 
Følg os gerne på Facebook for at holde dig opdateret. 
 
God påske!

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!