Se dette nyhedsbrev i en browser
God Store Bededag
 
 
Vi er landet i Hadsund!
 
 
SÄ er vi endelig landet i Hadsund pÄ vores nye lager.
 
Vi er i fuld gang med at pakke ud og skabe overblik. Garnudsalg er jo ikke kun garn, men ogsÄ smÄ sakse, mÄlebÄnd, strikkepinde og meget, meget mere, sÄ det er et omfattende arbejde at komme i orden.
 
Vi er alle i gang fra morgen til aften og det gÄr godt og ikke mindst med det gode humÞr i behold, sÄ vi er stadig bare glade for, at alt gÄr efter planen og det lykkes os, at fÄ sendt jeres skÞnne ordrer afsted hver dag :-)
 
Flere har spurgt...
 
Vi har en del, der interesseret spÞrger ind til, hvornÄr vi Äbner i Hadsund.
 
Vi Äbner op for lagersalg, som det foregik i begyndelsen af Garnudsalgs eksistens. Vi inviterer dig indenfor pÄ lageret, hvor du vil kunne tage et kig pÄ garnet i de omgivelser, vi fÊrdes i hver dag. Papkasser, hyldemeter af garner pÄ cones og os, der render spidsrod mellem reolerne og plukker og pakker ordrer, der skal sendes ud i verden.
 
Vi glÊder os til at invitere dig indenfor, men vi er endnu ikke klar til at Äbne. Der gÄr formentlig nogle uger, fÞr vi er endeligt pÄ plads, sÄ du kan kigge forbi, hvis du kommer pÄ disse kanter og gÞr du ikke det, sÞrger vi fortsat for gode tilbud i webshoppen, sÄ alle fÄr del i dem! 
 
Vi melder ud hvornÄr pÄ Facebook og Instagram, nÄr vi er klar :-)
 
Med venlig hilsen Kenneth
 
 
 
 
 
Reborn 300
 
 
 
REBORN - eller genfÞdt!
 
Jeg synes, at det var meget passende med et tilbud pÄ netop det lige nu  :-)

Her er et garn, som har et meget lille fodaftryk pÄ miljÞet.

Fibre der for fÄ Är siden ville vÊre kasseret, men nu med en ny teknologi kan spindes op til et garn med et helt sÊrligt udtryk, er lige prÊcis indbegrebet af idéen bag Reborn.

Dette garn er et flot garn med tweedudtryk og det er dejligt blĂždt at bĂŠre og samtidig lĂŠkkert at strikke af.

Garnet egner sig til al slags strik: baby-, herre- og damestrik. Det rustikke udseende er en kontrast til den blÞdhed, garnet har, nÄr du bÊrer det.
 
 
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET :
PRIS VED 100 G.:
Cirka 300 meter/100 gram
4-5 mm
cirka 20-17 masker pr 10 cm 
80% recycled merino 20% andre fibre
59,00 kr
 
 
Normalpris 59,-
 
pr. 100 gram NU KUN
 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

FÞlg os gerne pÄ

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, sÄfremt tiden tillader det, forsÞge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi mÄ afstÄ fra denne service. Vi hÄber pÄ din forstÄelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fÄet nok - klik her!