Se dette nyhedsbrev i en browser
 
 
Garnudsalg flytter til nye lokaler. Vi har længe gerne villet samle vores 3 lagre under ét tag, og det er lykkedes af finde lokaler, der kan det for os.
 
Vi flytter til Hadsund.
 
Vi satser på, at vi får mulighed for at skabe hyggelige rammer for et besøg hos os, så der vil stadig være et sted at sidde og hygge med en kop kaffe eller te, når du kommer på besøg :-)
 
 
Med venlig hilsen
Kenneth 
 
Vi vil gerne finde tilbage til vores "rødder", så nogle garner vil vi udfase og nye vil komme til, og vi vil - som da vi startede for 12 år siden - lægge vægt på den gode pris og de rene kvaliteter.
 
Fremover vil vi fokusere på de kvaliteter, vi selv elsker, og som gør os glade at have mellem hænderne.
 
Standardgarner kunne eksempelvis være:
 
Blackhill Højlandsuld - på vej ind på hylderne, men vi ligger midt mellem to lokationer, så det tager lidt ekstra tid at komme i gang med at gøre det klar til salg.
 
Blackhill Cottonwool - vores skønne all-round-garn spundet af 50% økologisk merino & 50% økologisk Bomuld
 
Blackhill Softwool - 100% uld - den vil vi have på 50 grams nøgler og ind imellem få hjem på cones af varierende vægt.
 
Blackhill Silkwool - vores lækre blanding af økologisk merino og økologisk bourettesilke.
 
Blackhill Linwool - vi vil gerne udvide farvekortet med 3-4 farver yderligere over det næste år.
 
- og selvfølgelig flere af de faste kvaliteter...
 
HJEMME EN GANG ELLER TO OM ÅRET
 
Nogle af vores standardgarner udfaser vi, men vi ved, at nogle af vores kunder elsker disse garner. Derfor kommer disse kvaliteter i fremtiden til at gæsteoptræde mere end at være en fast del af sortimentet.
 
Det betyder, at kvaliteten kommer hjem 1-2 gange om året og fordi vi ikke har lagerbyrde på den, kan vi i stedet sælge den meget billigt, når den kommer hjem.
 
Dette kunne f.eks. være Blackhill Reborn eller Blackhill Eléve.
 
 
 
 
 Vi har altid hyldet princippet om at allerede produceret garn skal anvendes og ikke kasseres/brændes.
 
Det betyder for os, at vi har samarbejde med agenter i bl.a. Italien - et af de førende garnproducerende lande i Europa - omkring opkøb af overskudsgarn fra modeindustrien. Når en af vores agenter falder over et lækkert parti garn, kontakter de os med henblik på at købe det.
 
Det er alle disse overskudsgarner fra modeindustrien, der er grundstenen i mange af vores nyhedsbreve.
 
Det er derfor, vi kan sælge garn af så fin og høj kvalitet til så små priser. Vi sparer miljøet for yderligere belastning på samme tid, som vi glæder jer skønne strikkere og hæklere med kvalitet for penge, hvor vi alle kan være med.
 
Det er fortsat en af kongstankerne; at vi alle skal have råd til god og lækker kvalitet!
 
 
 
 
 
 Blackhill Superfine Alpaca - en tynd alpaka med en løbelængde på omkring 400 meter pr. 50 gram.
 
Vi vil gerne føre masser af garn til farvning. Forskellige kvaliteter i forskellige prisklasser, ligesom vi er i gang med at planlægge farveri i de nye lokaler. Vi håber, at det på sigt bliver muligt at åbne op for kurser/leje af farveriet.
 
 
Vi åbner op for lagersalg i stedet for at have en fysisk butik. Vi lukker med andre ord butikken i Aalborg og åbner i stedet op for, at du kan kigge forbi vores lager på udvalgte dage.
 
Vi er endnu ikke klar til at fastsætte tidspunkterne for det åbne lager, men vi håber, at vi kan fastholde et par ugentlige åbningsdage - formentligt onsdag og fredag - for de af jer, som gerne vil kigge forbi.
 
Vi melder mere præcist ud, så snart vi er klar til det, men ind til det sker, har vi fortsat åbent i butikken i Aalborg og vi glæder os til at se dig enten der eller i webshoppen, hvor vi håber snart at kunne opdatere hylderne med alle de gode standardgarner, vi alle elsker. Vi skal bare lige på plads, så vi kan få dem pakket ud. 
 
Tusinde tak for din tålmodighed med os - den betyder alt!
 

LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
VEJL. STRIKKEFASTHED: 
KVALITET
EST. MARKEDSPRIS:

Cirka 500 meter/100gram
3-4 mm
20-23 m
10% Silke - 10% Alpaca - 70% Virgin Wool - 10% Polyester
599.00

 
 
Ca. 500 gram/est. markedspris 599,-
 
 
NU KUN
 
 
 Kig evt. forbi butikken på Indkildevej, hvis du vil mærke strikkeprøverne. 
 

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!