Se dette nyhedsbrev i en browser
 
Garnudsalg flytter til nye lokaler. Vi har længe gerne villet samle vores 3 lagre under ét tag, og det er lykkedes af finde lokaler, der kan det for os.
 
Vi flytter til Hadsund over de næste par måneder.
 
Vi skal bo i den nordlige ende af byen, lige overfor Dyrehaven og vi får lagersalg, hvor du kan komme og handle. Vi melder åbningstiderne ud på et senere tidspunkt, men vi regner umiddelbart med, at det bliver to gange om ugen, vi holder lageret åbent.
 
Vi satser på, at vi får mulighed for at skabe hyggelige rammer for et besøg hos os, så der vil stadig være et sted at sidde og hygge med en kop kaffe eller te, når du kommer på besøg :-)
 
Vi vil gerne finde tilbage til vores "rødder", så nogle garner vil vi udfase og nye vil komme til, og vi vil - som da vi startede for 12 år siden - lægge vægt på den gode pris og de rene kvaliteter.
 
Fremover vil vi fokusere på de kvaliteter, vi selv elsker, og som gør os glade at have mellem hænderne.
 
 
Med venlig hilsen
Kenneth
 
 
 
I denne uge præsenterer vi dig for et nyt, lækkert sommergarn. Lincot. Et garn bestående af hør & bomuld.
 
Lincot er et traditionelt forårs- og sommergarn med en fin farvepalette.
 
Lincot er perfekt til de af os, som ikke er vilde med uldne fibre, enten på grund af varme eller fordi, vi er uld-sensitive. Det er altså et perfekt garn til dem, der ikke tåler uld særlig godt.
 
Vi har strikket prøver op af garnet og det bliver meget lækkert, fint blødt og luksuriøst at mærke på, så vi er vilde med Lincot.
  
 
Det første parti er tvundet, så det bedst egner sig til tekstur-mønstre strikket frem og tilbage, men garnet er meget lækkert og blødt. Garnet har en iboende blødhed med kendetegn af hør, som er en fiber, vi virkelig elsker hos Garnudsalg. Vi har vasket strikkeprøverne og garnet bliver kun blødere og lækrere ved vask, ligesom det bevarer tyngden og dermed det smukke fald, der kendetegner et garn med denne fibersammensætning.
 
Vi sælger dette første prøve-parti til ½ pris, dels fordi vi er ved at flytte og ikke ser grund til at skulle flytte dette med, dels fordi det som sagt er et prøve-parti, som skal justeres, så det kan strikkes glat og måske endda rundt, når de er færdige med at justere på tvindingen.

Lincot egner sig til både baby/børn og voksne og særligt til de, som er uld-sensitive eller ikke ønsker at have det for varmt. Det er garn, der egner sig til både strik og hækling.
 
Vi har store forventninger til Lincot.
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
Cirka 150 meter/50 gram
2½ - 3½ mm
Cirka 22-26 masker per 10 cm
20% HØR - 80% BOMULD
 
 
Normalpris 29,-
Introduktionspris
 
 
KUN 14.50
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves & kan kun købes via webshoppen.
 
 

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!