Se dette nyhedsbrev i en browser
 
Garnudsalg flytter til nye lokaler. Vi har længe gerne villet samle vores 3 lagre under ét tag, og det er lykkedes af finde lokaler, der kan det for os.
 
Vi flytter til Hadsund over de næste par måneder.
 
Vi skal bo i den nordlige ende af byen, lige overfor Dyrehaven og vi får lagersalg, hvor du kan komme og handle. Vi melder åbningstiderne ud på et senere tidspunkt, men vi regner umiddelbart med, at det bliver to gange om ugen, vi holder lageret åbent.
 
Vi satser på, at vi får mulighed for at skabe hyggelige rammer for et besøg hos os, så der vil stadig være et sted at sidde og hygge med en kop kaffe eller te, når du kommer på besøg :-)
 
Vi vil gerne finde tilbage til vores "rødder", så nogle garner vil vi udfase og nye vil komme til, og vi vil - som da vi startede for 12 år siden - lægge vægt på den gode pris og de rene kvaliteter.
 
Fremover vil vi fokusere på de kvaliteter, vi selv elsker, og som gør os glade at have mellem hænderne.
 
Vi vil fortsat hente gode tilbud til dig, som i dette nyhedsbrev.
 
Vi har vidst, at vi skulle flytte, i et stykke tid. Derfor har vi også prøvet at holde vores sortiment nede, så jeg ved godt, at der har været farver og kvaliteter, der ikke har været i fuldt sortiment. Det har været/er et bevidst forsøg på at minimere omfanget af flytningen, da det er en stor opgave at flytte garn fra 1700 m2.
 
Tusinde tak for din tålmodighed som kunde ved Garnudsalg. Tak for dig!
 
 
Med venlig hilsen
Kenneth
 
 
 
I denne uge præsenterer vi dig for en skøn traditionel uld af den bedste slags, nemlig den smukke SIGRID.
 
SIGRID er et rustikt og autentisk 100% uldgarn med stor slidstyrke og en fin farvepalette.

SIGRID træder direkte ind i alle Nordens strikketraditioner med det rustikke udtryk og den slidstyrke, der kendetegner dette naturlige og rustikke garn. Ulden folder sig smukt ud ved vask, så den vil formentlig overraske dig med sin fylde og den blødhed, den får - særligt ved kontinuerlig brug.

Strikket op bliver f.eks. en sweater i stand til at modstå lette byger og et fint snedrys uden at blive meget våd. Det er uldens gode egenskaber, der giver sådan en sweater alle de kendetegn, der gør den velegnet til udeliv. SIGRID fungerer også dejligt til f.eks. smukke cardigans og tilbehør som huer og vanter og så egner den sig rigtig godt til plaider og hakkede, hæklede eller strikkede puder netop fordi slidstyrken er i top.

SIGRID er også rigtig velegnet til at lave filtede og valkede ting af, da kvaliteten filter nemt og ubesværet efter en tur i vaskemaskinen ved 40-60 grader.

SIGRID leveres i fed á minimum 230 gram.
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
SÅDAN VASKER DU:
Cirka 400 meter/100 gram
3 - 4 mm
Cirka 20-26 masker per 10 cm
100% uld
Læs mere her!
 
 
Minimum 230 gram
 
 
NU KUN 69.00
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves & kan kun købes via webshoppen.
 
 
 
Mine strikkepinde længtes efter en enkel, men anvendelig sweater.
 
Valget er faldet på den fine CLOUD SWEATER af PetiteKnit og jeg har fundet den PERFEKTE KOMBINATION til modellen, hvis du spørger mig; GINGER WOOL og en tråd silk mohair fra gemmerne.
 
Kvaliteterne giver den perfekte sweater; let, blød og lun, som jeg elsker sådan en.
 
Har du GINGER WOOL stående på hylden, er her altså en varm anbefaling til at strikke den model og jeg er temmelig sikker på, at du endda kan strikke den uden silk mohair også. En vasket strikkeprøve og så er du klar.
 
Har du den ikke på hylden, er der en smule tilbage lige her!
 
 
Jeg har valgt den smukke RUGGINE, men der er stadig mange virkeligt smukke farver at vælge mellem, hvis du er en af dem, der ikke fik fat i den skønne uld.
 
Strikkehilsen Liselotte :-) 
 

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!