Se dette nyhedsbrev i en browser
 
Garnudsalg flytter til nye lokaler. Vi har længe gerne villet samle vores 3 lagre under ét tag, og det er lykkedes af finde lokaler, der kan det for os.
 
Vi flytter til Hadsund over de næste 4 måneder, og derfor er garnet i dagens nyhedsbrev også særligt billigt.
 
Der kommer løbende mere garn og flere cones meget billigt i butikken og på webshoppen, fordi vi hellere vil, at I får rabatten, end vi skal betale for at flytte det, så hold endelig øje i de kommende måneder.
 
I skal vide, at vi vil gøre vores bedste for ikke at forfordele butik eller webshop.
Vi gør det bedste, vi kan, og I er altid velkommen til at kontakte os :-)
 
Vi vil gerne finde tilbage til vores "rødder", så nogle garner vil vi udfase og nye vil komme til, og vi vil - som da vi startede for 12 år siden - lægge vægt på den gode pris og de rene kvaliteter.
 
I årene med stor vækst, hvor vi i perioder har haft 15-20 medarbejdere, som alle skal have løn, har jeg taget garner ind, som i kvalitet har være fine, men måske har det ikke været de kvaliteter, vi normalt har elsket at sælge. Vækst kan blive bestemmende for sortiment og undervejs i sådan et eventyr, kan man miste sig selv. Det gjorde vi måske en smule. Derfor vil vi tilbage til rødderne.
 
Fremover vil vi fokusere på de kvaliteter, vi selv elsker, og som gør os glade at have mellem hænderne.
 
Vi vil fortsat hente gode tilbud til dig, som i dette nyhedsbrev.
 
Vi har vidst, at vi skulle flytte, i et stykke tid. Derfor har vi også prøvet at holde vores sortiment nede, så jeg ved godt, at der har været farver og kvaliteter, der ikke har været i fuldt sortiment. Det har været/er et bevidst forsøg på at minimere omfanget af flytningen, da det er en stor opgave at flytte garn fra 1700 m2.
 
Tusinde tak for din tålmodighed som kunde ved Garnudsalg. Tak for dig!
 
 Vi kommer til at fortælle meget mere i de næste nyhedsbreve om, hvordan vi forestiller os, vores fremtid skal se ud. Det bliver spændende, tør jeg godt love.
 
 
Med venlig hilsen
Kenneth
 
 
 
I denne uge præsenterer vi dig for en virkelig lækker udgave af en rustik uld
 
Kvaliteten er ganske særlig, idet den er spundet let og dernæst tvundet dobbelt, så den er totrådet, men med den særlige porøse og lette overflade, der kendetegner et let spundet garn. 
 
Ulden kan virke lidt rustik, men med den første vask forvandles den til et let, lunt og blødt stykke tekstil, som på grund af luften mellem de spundne fibre, er virkelig varmt og dejligt at bære.
 
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
VÆGT PR CONE:
Cirka 210 meter/100 gram
4 - 5 mm
Cirka 15 - 18 m pr. 10 cm
100% uld
CA. 500 G
 
 
Ca. 500 gram/markedspris 429,-
 
 
NU KUN 199.00
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves & kan kun købes via webshoppen.
 
 

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!