Se dette nyhedsbrev i en browser
   
 Jeg har lige modtaget en skøn sending af den elskede Blackhill Softwool på skønne cones á 300 gram. Helt perfekte til det meste og så er det en kvalitetsuld med en slidstyrke, der bare gør, at vi strikker til brug i årevis, når vi strikker i den kvalitet.
 
Kvaliteten er perfekt til alt fra sweatre til tilbehør, filtede futter, siddeunderlag og så videre. Kun fantasien sætter grænser og så kan jeg kan sælge de skønne cones til en rigtig god pris. 
 
 
Rigtig god dag til dig :-)
 
Med venlig hilsen Kenneth

 Perfekt garn til din vinterstrik?  

Blackhill SoftWool er 100% Pure New Wool og kommer i et bredt farvesortiment. Ulden er allerede vasket første gang. Det har spinderiet gjort for os, så denne uld indeholder ikke spindeolie og er derfor rigtig god for dig, som ikke tåler den.

Det kan uden problemer strikkes sammen med vores skønne Blackhill Højlandsuld, så du kan kombinere farverne på kryds og tværs. Løbelængde og massefylde er den samme og resultatet vil føles naturligt og ikke give sig til kende på dit færdige stykke strik.
 
Blackhill SoftWool egner sig til alt, hvor du vil anvende uld, såsom sweatre, trøjer, lange cardigans, børnetrøjer, babystrik, tilbehør o.s.v. 

Denne Supersoft Uld egner sig rigtig godt til både hækling og strikning. Det er et prisvenligt garn, som kan strikkes med en, to eller flere tråde og det egner sig til både beklædning og boligtekstiler som strikkede tæpper og puder m.m.
 
300 gram er normalt nok til en sweater str. L
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
Cirka 275 meter/50 gram
Pind 2½-4 mm
28-22 m/10 cm
100% Pure New Wool
 
 
Ca. 300 gram
 
 
NU KUN 129.00
 
SKAL KØBES VIA WEBSHOPPEN - SÆLGES IKKE I DEN FYSISKE BUTIK 
 
 
Åbent året rundt
- selvfølgelig også i juledagene 🎄 
 
Alle ordrer modtaget i dagene mellem jul & nytår pakkes senest,
når vi alle er retur den 2/1.
 
Den fysiske butik er lukket mellem jul & nytår.
Første åbningsdag i butikken på Indkildevej i 2024 er 3. januar.
 
Tusinde tak for din støtte i året, der snart er gået. Vi glæder os til at forkæle dig med luksusfibre også i 2024 😊 og så håber vi, at du får et vidunderligt nytår og et 2024 med alt det, du ønsker dig.
 
 
Vi glæder os, til vi ses i 2024!
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!