Se dette nyhedsbrev i en browser
   
 
 
Endelig landede der nye forsyninger af Cottonwool og egentlig er det "min skyld", for garnet ankom for flere uger siden til vores transportør her i Danmark. Vi var bare ikke klar til at modtage det og hvorfor så ikke det?
 
Vi har verdens personale!
 
Der er en god grund til, at alt ikke har været, som det plejer.
 
Jeg har været indlagt. Først med brækket venstre håndled og brækket højre skulder efter et dumt fald ned af sidste trin på en kældertrappe.
 
Det burde vel være nok, men nej... ;-)
 
Det skulle vise sig, at jeg havde slået de indre organer under faldet og jeg endte en uge senere med at blive lagt i koma i 2½ døgn med blodforgiftning. Alt i alt har jeg været væk i ca. 3 uger og det er i den forbindelse, vores enestående personale har vist sig fra deres mest fantastiske side!
 
De har passet firmaet, som var det deres eget, og de har sørget for, at jeg kunne hvile (jeg kunne ikke andet), og at Liselotte, Oline og resten af familien har kunnet være der for mig.
 
SÅ TAK TIL JER, DER HAR PASSET PÅ KUNDER OG BUTIK!
 
Også tak til jer kunder, der måske har mærket, at alting ikke har været som før, og har tålt de fejl, der måske er sket midt i en hektisk tid.
 
Jeg er så taknemmelig for det, personalet har gjort for os, det har været fantastisk at opleve.
TAK!
 
Nu er jeg hjemme igen, men ikke i stand til at arbejde endnu. Jeg er svag, men genvinder langsomt kræfterne.
 
Liselotte er tilbage på arbejde og både hun og jeg er vores dygtige personale uendeligt taknemmelig for at passe på Garnudsalg og ikke mindst jer, vores dejlige kunder :-)
____________________
 
Nok om sygdom! Nu er der Cottonwool og du kan sagtens nå at strikke masser af skønne julegaver, julekjoler og julesjov, så vi nåede det trods alt :-)
 
Glædelig december til alle jer, der altid har støttet os. Tak for det :-)
 
Med venlig hilsen Kenneth 
 
 
 
 Rigtig god fornøjelse med at finde lige de skønne farver, du skal bruge til et lækkert projekt eller to.
 
Mulighederne er uendelige - og så kommer der et par farver mere indenfor kort tid. Spinderiet nåede ikke at levere og vi ville ikke vente, for I skal jo i gang med det skønne garn i en fart :-)
 
OBS - vi prøver, at nå at få garnet i butikken til næste uge, men vil du være sikker på at få det, så køb det online og hent det i butikken!
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!