Se dette nyhedsbrev i en browser
   
Jeg var så heldig at falde over et skønt rest-parti af spoler med lækre, luksuriøse cashmere-garner, da jeg sidste gang var i Italien.
 
I første omgang var jeg i tvivl, for alle cones var forskellige og størrelserne varierede. Sådan et parti er ikke nemt at arbejde med, fordi det kræver enten et meget stort arbejde (fotografere, veje og udregne pris på hver enkelt spole), eller kun sælges i den fysiske butik.
 
Ofte ender det med, at den type partier sælges i den fysiske butik, men det sidste års tid har vi prøvet at gøre os umage med at gøre tingene anderledes. Det er blandt andet derfor du ind imellem ser tilbud på Annes "Mystery Cones", for vi synes naturligvis at du - som støtter os gennem dit onlinekøb - skal have muligheden for at gøre et sjovt, meget billigt og godt køb :-)
 
Denne gang er det altså et parti lækre garner enten 100% cashmere eller 50% cashmere/50% uldBegge kvaliteter er fantastiske og så er prisen presset helt i bund :-)
 
 
Jeg ønsker dig en rigtig god 1. december.
 
Med venlig hilsen Kenneth 
 
 
 
 Rigtig god fornøjelse med at finde lige de meter luksustråd, du kan bruge til et lækkert projekt eller to.
 
Mulighederne er uendelige - jeg er sikker på, at du har masser af idéer :-)
 
OBS - kan kun købes online!
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!