Se dette nyhedsbrev i en browser
   
 
Overskriften kunne næsten være bæredygtighed, men vi påberåber os ikke bæredygtighed, uden vi kan stå 100% inde for det. Til gengæld prøver vi at indtænke det, når vi handler garn og her er der flere aspekter af den sag.
 
Garnet er overskud fra den italienske modeindustri og ville givetvis være blevet destrueret, hvis det ikke i sidste ende var endt hos os og siden dig. 
 
Garnet er også spundet delvist af genbrugte bomuldsfibre og det må siges at være både bæredygtigt og klimabetænksomt, for bomuld er en af de fibre, der virkelig er ressourcekrævende undervejs i tilblivelsen.
 
Jeg skyndte mig at slå til!
 
Derfor slog jeg til, da vi forleden var i Italien hos nogle af vores leverandører og jeg der faldt over nogle partier lækkert, spændende og prisvenligt bomuldsgarn.
 
Der er to forskellige kvaliteter i dette nyhedsbrev. De er hver især skønne og jeg glæder mig til at præsentere dem for jer.
  
 
Med venlig hilsen Kenneth 
 
 
 
Vi har lavet en strikkeprøve med en enkelt tråd på en pind 2½ mm og det valg giver en strikkefasthed på cirka 28 m på 10 cm.
 
Resultatet bliver et spindelsvævsagtigt stykke strik, som er let gennemsigtigt. Jeg tænker, at det ville egne sig smukt til en sval sommertop eller sommerbluse.
 
  Vi stoppede ikke der... 
 
Du kan også vælge at lægge den dobbelt og på den måde opnå en strikkefasthed på omkring 22-25 m pr 10 cm.
 
Med garnet lagt dobbelt kan du enten strikke den ensfarvet eller gøre, som vi har gjort her på strikkeprøven, nemlig bruge to forskellige farver for en virkelig fed og spændende effekt.
 
Vi tænkte også alle med det samme på mange af de smukke og sjove net og tasker, der strikkes denne sommer. Måske skal du bruge mere end to tråde, men bomulden er så stærk, at den vil egne sig rigtig godt til dem.
 
 

 

Med de strikkefastheder, vi nævner ovenfor, er der et hav af muligheder for at finde smukke og gode opskrifter, hvis du enten strikker den alene eller lægger den dobbelt. 

 
Nogle af de mest populære denne sommer er:
 
Poppy Tee af Petiteknit
 
Kokomo Top af Popknit
 
Camisole No. 4 af • MY FAVOURITE THINGS • KNITWEAR
 
June Top af Petiteknit
 
Shore Tee af Anne Ventzel
 
Let Brise af ProjectHandmade
 
Midsommer af Ruth Sørensen
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
VÆGT PR. CONE:
MARKEDSPRIS:
Cirka 600 meter/100 gram
2½ - ? mm
ca. 28 m pr. 10 cm
70% Recycled Cotton - 20% Cotton - 10% Recycled Polyester
ca. 500 gram
399,-
 
 
Ca. 500 gram/Markedspris 399,-
 
 
NU KUN 89.00 
 
 
  Sjove melange nuancer... 
 
 
Vi lavede en strikkeprøve, for at give dig et indtryk af de sjove og flotte farver, når Denim 3100 bliver strikket op. Vi er faktisk vilde med det og så er garnet rigtigt lækkert at strikke med.
 
Det resulterede i en strikkefasthed på 22 m pr 10 cm på en strikkepind 3½ mm.
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
VÆGT PR. CONE:
MARKEDSPRIS:
Cirka 310 meter/100 gram
3 - 4 mm
ca. 22 m pr. 10 cm
80% Recycled Cotton - 20% Cotton
ca. 500 gram
399,-
 
 
Ca. 500 gram/Markedspris 399,-
 
 
NU KUN 89.00 
 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!