Se dette nyhedsbrev i en browser
 
 
Vi var så heldige at finde mere af den smukkeste, italienske Cashmere, da vi var i Italien for fjorten dage siden, for at besøge leverandører og spinderier. Indrømmet; vi jagtede det også, men er man ihærdig og insisterende, får man nogen gange lov til at komme ind, hvor der normalt ikke er adgang.
 
I sådan et lager stod den skønne Cashmere og ventede kun på, at vi kom forbi. Sådan føltes det i hvert fald, da vi var så heldige at finde endnu et lille parti af den kvalitet, som I alle er så utroligt glade for.
 

Hvad er cashmere egentlig?

Cashmere er nogle af de mest luksuriøse naturfibre. Denne garn bliver spundet af kashmirgedens bløde underuld. Gederne lever i de vilde Himalayabjerge og er udsat for varierende temperaturer, hvorfor du kan kreere de skønneste ting med kashmiruld. Den er nemlig temperatur-regulerende.

 
 
Jeg håber, at du, som ikke nåede det sidste gang, får provianteret denne gang. 
 
 
Med venlig hilsen Kenneth 
 
 

Du får nu mulighed for at erhverve dig den smukkeste 100% cashmere. 

Denne Cashmere er et fantastisk tilbud. Prisen er så god, fordi det er overskud fra en produktion på et af de italienske spinderier, vi samarbejder med.
 
Cashmere giver dig øjeblikkeligt følelsen af luksus, når du mærker det mod huden.
 
Tekstilet bliver let, blødt og utrolig behageligt at bære både sommer og vinter.
 
Vi ved af erfaring, at har man først prøvet at strikke af cashmere, vender man altid tilbage. Det giver nogle resultater, der er helt eminent lækre og hvem elsker ikke et stykke hjemmestrik, som er så lækkert, at man altid lige griber det før noget andet? Bare fordi, man ikke kan lade være ...
 
Så er vi jo lykkedes som strikkere :-)
 
Tip til din bedste oplevelse med dit strik:
 
Husk, at cashmere-tråden først for alvor folder sig ud og bliver blød, når du vasker den første gang.
 
Din strikkeprøve, skal du altid vaske og tørre, inden du mærker, måler og beslutter dig for dit strikkeprojekt. På den måde sikrer du dig, at du bliver tilfreds med størrelsen, for du rammer strikkefastheden, og du bliver også glad for kvaliteten på dit nye stykke strik på den måde.



Fordi vi har fået garnet spundet ned på mindre spoler, kan det sælges meget billigt i forhold til, hvad cashmere ellers koster.

Cashmere er det ypperste af det ypperste, hvis du vil have blødt strik, som nærmest omfavner dig, og holder din krop varm og tør.

 

Vi opkøbte ALT

Vi købte alt, vi kunne finde og har derfor fået det hjem i to løbelængder.

En på 675 m/100 gram og en på 600 m/100 g.

De er så tæt på hinanden, at du uden problemer kan anvende dem side om side :-)
 

Flere muligheder

Med de to løbelængder giver fiberen dig flere muligheder.

Du kan enten strikke det rent til et tyndt, luftigt og lækkert stykke strik, eller du kan anvende det sammen med en anden tråd, så det kommer til at fungere som følgetråd. Cashmeren vil kunne løfte ethvert projekt op i luksusklassen og den uovertrufne bløde fiber, vil tilføre blødhed til hele projektet.

Spolerne indeholder cirka 1750 meter og vil typisk være nok til et helt projekt afhængig af model, størrelse og strikkefasthed.

 
Ca. 275-295 gram/markedspris ca. 1660,-
 
 
 
 
 På grund af begrænset mængde, kan det kun købes via webshoppen 
 
 
 
Er du på ferie nu, skal du ikke fortvivle.
Du kan sagtens bestille til levering senere på sommeren!
 
Når du bestiller, skriver du bare i kommentarfeltet,
hvilken uge vi kan sende den til dig.
Så sørger vi for, at den kommer afsted, når du er klar :-)
 
PS - se bort fra tidspunktet for modtagelse af faktura/modtagelsesdato.
Vi har styr på det! 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!