Se dette nyhedsbrev i en browser
   
 
Vi er et hav af strikkere, som elsker at bruge følgetråd i vores arbejde. Enten som effekt eller som regulator, når vi skal ramme en bestemt strikkefasthed.
 

Nogen husker måske Alpaca Bliss

For år tilbage var vi så heldige at falde over et parti lækre, store fed af en skøn følgetråd. Den har siden været efterspurgt jævnligt. 

"Kommer den da ikke tilbage?", er et hyppigt stillet spørgsmål og vi har desværre måttet svare, at det aldrig siden er lykkes os at finde produktet igen, men nu er chancen her for at få noget, der sagtens kan stå mål med den.

 
 
Jeg håber, at BLISS falder i din smag og rigtig god dag til dig. 
 
 
Med venlig hilsen Kenneth 
 
 

 Brug den, som den er eller farv den i alle dine yndlingsfarver!

 
Her kommer en skøn mulighed for at erhverve dig en virkelig lækker følgetråd. Fiberindholdet er kun det bedste af det bedste - Mohair og lækker, børstet Baby Alpaca - en sky vundet op i kæmpestore & skønne fed.
 
I hvert bundt er hele 400 gram - eller med andre ord; cirka 6 kilometer lækkerhed!



Fordi vi har fået garnet i fed á cirka 400 gram, kan det sælges meget billigt i forhold til, hvad sådan en kvalitet ellers koster på garnmarkedet.

Mohair er stadig en af de mest populære følgetråde, strikkere anvender og i kombination med en børstet Baby Alpaca, bliver det simpelthen ikke bedre!
 

Flere muligheder

Med denne løbelængde giver BLISS dig flere muligheder.

Du kan enten strikke det entrådet eller flere tråde sammen til et tyndt, luftigt og lækkert stykke strik, eller du kan anvende det sammen med en anden tråd, så det kommer til at fungere som følgetråd. Fibrene vil kunne løfte ethvert projekt op i luksusklassen og vil tilføre blødhed til hele projektet.


 

LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
VEJL. S.FASTHED: 
KVALITET
MARKEDSPRIS:

Cirka 1500 meter/100gram
2-3 mm
-
45% Mohair - 40% Baby Alpaca - 15% Nylon (kernetråden)
985.00

 
 
Ca. 400 gram/markedspris 985,-
 
 
NU KUN 299.00
 
 
 På grund af begrænset mængde, kan det kun købes via webshoppen 
 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!