Se dette nyhedsbrev i en browser
   
 
Foråret er tydeligt på vej. Det grønnes svagt derude og derfor har jeg lavet et godt tilbud på vores elskede  Blackhill Linwool.
 

Historien bag Linwool

I min familie er vi meget betaget af den rå natur omkring det nordlige Jylland og ikke mindst det skønne Vesterhav. Det rustikke og autentiske miljø omkring Nørre Vorupør og de andre oprindelige fiskerlejer i det Nordjyske.
 
Vores farveinspirationer er alt fra tjære i de gamle reb, de smukke bænke i Vorupør Kirke, den helt specielle farve vandet har, hvor de gamle fiskerbåde bliver trukket op, til den blege, turkise farve i bunden af nogle af småbådene, som i brug er blevet svedet, så farverne fremstår helt unikke.
 
Vi har pludselig husket farven på Svinkløv Badehotel i en sen aftentime, marehalmen, der hvisler i vinden og farven når lyngen blomstrer langs Kystvejen. Vi har ønsket at formidle himlen, der får et helt særligt skær i tordenvejr og sådan arbejdede vi os gennem et skønt, sjovt og vidunderligt forår, en travl sommer og et forventningsfuldt efterår, hvor vi endelig var klar til at sende de første prøver i farvebad.
 
Resultatet er blevet et vidunderligt garn, der har det rustikke fra den rene hør og varmen og blødheden fra ulden, som er den samme, vi anvender i vores SilkWool. Garnet er altså et helårsgarn, der egner sig lige godt til det tidlige, lune forår, de skønne sommerdage, de fugtige efterårsaftener og selvfølgelig også de kolde vinterdage.
 
Garnet folder sig flot ud efter en vask. Jo større pind, jo lettere og løsere resultat. Det egner sig fortrinligt til sjaler strikket op på større pinde end angivet i vejl. strikkefasthed.
 
Jeg synes selv, at det er et af de flotteste garner, vi endnu har fremstillet.
  
Med venlig hilsen Kenneth 
 
Fordi vi altid skærer de dyre mellemled væk, når vi handler direkte med spinderierne over hele verden, tilbyder vi altid luksuriøse, bløde fibre til en rigtig god pris.
 
PS - vi sætter stor pris på, at du deler nyhedsbrevet med dine strikkevenner. Brug knapperne nedenfor, hvis du nemt og hurtigt vil dele eller videresende. Tak :-)
 
Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
 
 

 

LinWool er en skøn blanding af en blød økologisk merino og en rustik økologisk hør, som giver et blandingsgarn, som er velegnet til alt fra baby- og børnestrik over strik til voksne, strik til interiør m.m. I det hele taget egner dette garn sig til det meste strik og hækling.

Håndarbejde skal være en glæde at udføre og at strikke eller hækle med LinWool er en virkelig dejlig oplevelse. Garnet er eftergivende som uld og behageligt fleksibelt og føles derfor meget samarbejdsvillig.
 
Liselottes yndlingsgarn
 
Der er flere kvaliteter, hun er meget glad for, men Linwool er virkelig et af dem, jeg ofte ser hende strikke med. Hun strikker alt i det. Hun strikker til sig selv, men ikke mindst strikker hun til vores to små børnebørn; Elias & Sienna.
 
Jeg overlader ordet til hende:
 
"Jeg strikker rigtig meget i Linwool. Faktisk er det ved at være et af mine absolutte favoritkvaliteter, når det kommer til strik til både mig selv og de små mennesker, jeg også strikker til.
 
Lige nu strikker jeg f.eks. henholdsvis nummer tre og fire Friday Sweater Mini af Petiteknit. Elias har haft stor glæde af de to første, jeg strikkede, så vi fortsætter med den succes og lader nu også Sienna prøve modellen. Til hende strikker jeg for øvrigt også den lille, søde Dahlia-kjole af Lene Holme Samsøe.
 
Nogle bliver i tvivl om hvorvidt kvaliteten er blød nok til babyer, men den første vask får på mirakuløs vis garnet til at finde sin endelige form. Det ender virkelig lækkert og merinoens blødhed træder tydeligt frem. Jeg elsker at bruge kvaliteten til baby- og børnetøj."
 
 
Hvad kan jeg strikke af garnet?
 
Strikkefastheden er cirka 20-25 masker pr. 10 centimeter, hvilket gør det perfekt til en hel samling af skønne stykker strik.

Garnet vil egne sig virkelig godt til f.eks.:
 
SSP (Slip Stitch Party) af Isabell Kraemer 
 
Børnevesten PIRAT af Ruth Sørensen
 
Den smukke Pinia Sweater af Isabell Kraemer
 
Lille Ligetil - skøn babysweater af Ruth Sørensen
 
KYLER - et smukt sjal af Isabell Kraemer
 
LANGELINIE - skønt tørklæde af Liselotte Weller
 
Hjarta Bodystocking af Fibrofanten
 
Den smukke sweater FJOLLA af Isabell Kraemer
 
CLAPTON - en smuk herresweater af Isabell Kraemer
 
BØNNESTAGEN - et dejligt, lille babytæppe af Liselotte Weller
 
Aphra - en smuk, spændende sweater af Isabell kraemer
 
Og ud over alle disse forslag, er der en lang række modeller af andre danske designere såsom PetiteknitSanne Fjalland og My Favorite Things - Knitwear m.fl.
  
 
 
 
Du kan også kigge på den utroligt flotte sweater-poncho Nanna af Ruth Sørensen.
Find opskriften her eller tryk på fotoet nedenfor, for at købe opskriften:
 
 
 
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PR 50 GRAM:
Cirka 250 meter/50 gram
3 - 4
Cirka 20-25 masker per 10 cm
80% økologisk merino & 20% ren økologisk hør
29,00 kr
 
 
Ca. 50 gram/29,-
 
 
 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!