Se dette nyhedsbrev i en browser
   
 
Her har vi fundet  Blackhill Cottonwool  frem til forårets og sommerens strik.
 

Køb den til nedsat pris, inden den bliver dyrere!

Blackhill Cottonwool er en af vores bedst sælgende kvaliteter. Den er fremstillet af en skøn blanding af mulesingfri, økologisk merino og økologisk bomuld.

Garnet er spundet af superblød merinould mikset med bomuld med en fordeling på 50/50 og nu varsler spinderiet desværre prisstigninger. Vi regner med, at prisen fremover bliver omkring 25-26 kroner/50 gram.

Derfor laver vi et hurtigt tilbud :-) 

Jeg håber, at du har lyst til at fylde lageret, inden foråret og sommeren og rigtig god dag til dig. 
  
Med venlig hilsen Kenneth 
 
 

Blackhill Cottonwool er fantastisk både sommer og vinter. Garnet får næsten egenskaber som et silkegarn bare lunere og mere formfast, omtrent som et uldgarn. Garnet er perfekt til ting, der skal bæres direkte på kroppen og er et garn du kan bruge meget alsidigt. Børn elsker det, fordi det er blødt og lækkert.


Blackhill Cottonwool kan strikkes på pind 3-3½ fuldstændig som højlandsulden og er meget anvendelig også til uld-sarte. Lav eventuelt kanter i Cottonwool, hvis du ønsker ulden, men ekstra blødhed i kanterne. 

 For tyve kroner kan du få 2 bløde Sophie Scarf!

Liselotte har lavet et par Sophie Scarf i den skønne kvalitet.

Af bare 1 nøgle fik hun TO tørklæder. Et stort og et lille og endda en rest tilbage.

De små tørklæder er oplagte til at sætte kulør på forårets og sommerens outfits. Det kan strikkes i alle dine yndlingsfarver, uden du behøver at have det mindste dårlig samvittighed over at eje mange. De sætter kulør på tilværelsen og så endda til en meget overkommelig pris :-) 

 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
NORMALPRIS:
Cirka 230 meter/50 gram
2½ - 3 - 3½
Cirka 22-28 masker per 10 cm
Mulesingfri, økologisk merino (50%) og økologisk bomuld (50%)
22,00 kr
 
 
 
Når indholdet er dyrebart, skal det pakkes standsmæssigt ind!
 
Her snakker vi nemlig om projekttasker i Silke.
 
Dagmar SILK Project Bag er den perfekte opbevaring til dine strikke- eller hækleprojekter. De smukke og unikke mønstre stammer fra vintage silkesarier og indersiden er foret med blød økologisk bomuld. Projekttasken lukkes med snøre. På indersiden er der to store lommer på den ene side og tre mindre lommer på den anden side. Her kan du opbevare dine småting og opskrift, så det ikke bliver væk. Bunden er flad, så tasken kan stå af sig selv. 

SISSEL EDELBO skriver selv:

Alle vores styles er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde. Vi ser brugssporene som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv - og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet. Vi håber, du vil elske historien om materialet - lige så meget som vi gør - FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!