Se dette nyhedsbrev i en browser
 
Strikker du også vind- og vejrbestandige, varme og helt igennem fantastiske sweatre?
 
Så har vi fået en sending af et garn, der egner sig helt perfekt til den type sweatre, så selvfølgelig skal det indgå i vores lille fødselsdags-kavalkade :-)
Det færdige strik bliver virkelig skønt, forholdsvist blødt på grund af den store andel merino og så får det et meget autentisk udtryk, som i høj minder om de strik, vi laver i de islandske garner Lettlopi og Alafoss - blot meget blødere.
 
Vi kan virkelig anbefale garnet til dem, som gerne vil have den tykke, varme fornemmelse, man får med et tykt uldgarn, men som samtidig oplever, at f.eks. de islandske garner stikker og kradser lidt.
 
Brug det som alternativ!
 
Vi har lavet strikkeprøver - som for øvrigt bliver virkelig skønne, bløde og lækre - og garnet passer perfekt som et alternativ til f.eks. Lettlopi og Alafoss med strikkefastheder, som matcher dem, vi præsenteres for i de utallige smukke opskrifter på islandske strik m.m.
 
Garnet er for øvrigt OekoTex 100 & GOTS-certificeret.
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
VÆGT PR NGL.:
Cirka 80 meter/50 gram
5½-8 mm
Cirka 13-17 masker pr 10 cm
80% Økologisk Uld - 20% Økologisk Merino
CA. 50 G
 
 
NORMALPRIS 29.95
 
50 gram KUN
 
 
PS - vær opmærksom på, at garnet leveres uden banderole, idet det er et prøveparti direkte fra et af vores spinderier. 
 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!