Se dette nyhedsbrev i en browser
 
Efteråret er her, og vi er mange, som er i gang med at strikke os til varmen. Både bogstaveligt og i overført betydning, for aldrig har det været mere relevant med varm uldstrik, end det er lige nu.
 
Vi skal alle spare på energien. Det skal vi af økonomiske årsager og det skal vi af hensyn til at sikre den fortsatte forsyning vinteren igennem.
 
Det kan vi heldigvis gøre med uld!
 
 
    

Liselotte er i gang!

Hun strikker uld til store og små, for den kommende vinter bliver det vigtigere end nogensinde at pakke os alle ind i varme klæder og hvad er bedre, end hjemmestrik i skøn og varm uld?

Lige nu strikker hun på en sovedragt til vores barnebarn Elias. Han skal starte i vuggestue om et øjeblik og det er ikke en dag for tidligt at være klar med en ulden og varm ven at putte ham i til middagsluren.

Bagefter har hun planer om at strikke tykke, uldne sweatre og varme sokker til hele familien.

"Vi skal kunne holde varmen allesammen", siger hun, mens hun finder opskrifter frem og lægger planer for både stort og småt. Blandt alle planerne er sweatre og cardigans i den smukke tweed-uld, vi har i nyhedsbrevet denne gang.

 

Jeg håber, at garnet falder lige ind i dine vinterstrikkeplaner også :-)
  
Med venlig hilsen Kenneth 
 
 
 
Vi håber, at garnet også falder i din smag og Anne har nået at lave små strikkeprøver, som smukt illustrerer, hvordan de små farvede tråde giver liv til et ellers ensfarvet uldgarn.
 

 

Hvad kan jeg strikke af garnet?
 
Strikkefastheden er cirka 13-15 masker pr. 10 centimeter, hvilket gør det perfekt til en hel samling af skønne sweatre.

Garnet vil egne sig virkelig godt til f.eks.:
 
Erantis af Trine Elmkvist
 
Sammensat 1 af Elsebeth Judith
 
Cardigan No. 8 af My Favorite Things - Knitwear
 
Jacket No. 1 af My Favorite Things - Knitwear
 
Sweater No. 9 af My Favorite Things - Knitwear
 
 
Sunday Sweater af Petiteknit
 
 
 
 
På fotoet ovenfor kan du få en fornemmelse af, hvordan de små farvede effekttråde ligger i garnet, når det er strikket op. For tydelighedens skyld er her valgt den mest farverige af farverne, men under garnet i webshoppen, vil du kunne se lidt mere af de andre farver.
 
Vi ved det! Vi er igen på vej mod nye udfordringer. Skru ned for varmen. Tag kortere bade. Spar på energien. Det er sådan, det er lige nu.

Jeg har fundet dette magiske Alpaca-garn. Blødt, varmt, lækkert at strikke i, og så vil det give dig varmen, når nu vi skal skrue lidt ned for den.

Alpaca Soft Tweed Nips er smukt med de farvede twist, der er blandet i garnet, og så har jeg fået det til en virkelig fin pris.

Det betyder, at du kan strikke en virkelig lækker og meget smuk strik for mellem 149-298 kroner. Hvis du køber 2 cones, er der rigeligt til hue, handsker eller lignende ud over din strik :-)
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
MARKEDSPRIS 500G
Cirka 180 meter/100 gram
Cirka 4½-5½ mm
Cirka 13-15 m pr 10 cm
60% Virgin Wool, 22% Alpaca, 8% Viskose & 10% andre fibre
699,-
 
 
Ca. 500 gram/markedspris 699,-
 
 
NU KUN 149.00
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves & kan kun købes via webshoppen.
 
 
 
Vores SÆRTILBUD bugner af gode tilbud og der er f.eks. den skønne FUNK 360, som er perfekt til efteråret og vinteren og også den får du til en virkelig skarp pris, ligesom resten af tilbuddene i kategorien.
 
Kig ind forbi! Måske gemmer dit nye yndlingsgarn sig derinde :-)
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

 

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse. 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!