Se dette nyhedsbrev i en browser
 
 
 
Her har vi virkelig skudt papegøjen!
 
Et parti fantastisk lækker blanding af Ultra Merino & den blødeste hør, vi nogensinde har oplevet, er landet på vores lager efter en tur gennem et Europa, som stadig er stærkt mærket af pandemien.
 
Garnet er utrolig blødt. Faktisk vil jeg vove pelsen og kalde det næsten cashmere-blødt. Det er virkelig en luksusgarn, som må friste alle jer, som elsker absolut bløde fibre.
 
Fordi vi altid skærer de dyre mellemled væk, når vi handler direkte med spinderierne over hele verden, er dette garn også et af de absolut bedste tilbud, vi har haft længe.
 
Med ønsket om en skøn sensommer
Med venlig hilsen Kenneth
 
 
 
Ultra Merino
Ultra Merino
 
 
 
Ultra blødt luksusgarn til en virkelig god pris!

Et parti fantastisk lækker blanding af Ultra Merino & den blødeste hør, vi nogensinde har oplevet, er landet på vores lager fra et spinderi i Italien.

Garnet er rustik at se på, men blødt, som de færreste garner. Farverne er typisk italienske, brændte farver, som passer perfekt ind i efterårets billeder af de nyeste farver fra de store, kendte modehuse,

Garnet er utrolig blødt. Faktisk vil jeg vove pelsen og kalde det næsten cashmere-blødt. Det er virkelig en luksusgarn, som må friste alle jer, som elsker absolut bløde fibre.

Vi køber alle vores garner direkte fra spinderierne. Det gør, at du altid får rigtigt meget garn for dine penge. Ofte er det sådan, at garnets pris vil være cirka 1/10 af et færdigt produkt købt som strik i en butik. Fordi du køber det uden fordyrende mellemled, får du typisk en superlækker strik for omtrent 1/10 af den pris, en færdig strik ville koste - og her er du tilmed selv designeren bag :-)
 
 
Fordi vi altid skærer de dyre mellemled væk, når vi handler direkte med spinderierne over hele verden, er dette garn også et af de absolut bedste tilbud, vi har haft længe.


LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS PER 50 GRAM:
MARKEDSPRIS 500G : 
TILBUDSPRIS:
175 meter/50 gram
Cirka 3-3½
Cirka 22-25 m
78% Ultra Merino,12% Soft Lin, 11% kunstfibre
19,00 kr
639,-
199,-
 
 
PR. CONE á cirka 500 gram
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves. 
 
 
 
Har du set, at vi har fået nyt på hylderne?
 
ÅBENT ALLE HVERDAGE
 
GARNUDSALG.DK har som noget nyt åbent på alle hverdage. Åbningstiderne er:
 
MANDAG - TORSDAG KL. 10 - 15
 
FREDAG KL. 10 - 18
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!