Se dette nyhedsbrev i en browser
De gode tilbud ankommer drypvis...
 
 
- så derfor kan du komme til at opleve, at vi sender flere nyhedsbreve ud, end du er vant til fra vores side.
 
Det håber vi, du vil bære over med, for vi vil så gerne give dig gode tilbud og som verden er for øjeblikket, kommer de til os næsten ved en tilfældighed.
 
Vores spinderier har i denne tid lidt mere overskud i produktionen, end de normalt har. De lande, som skulle aftage, er blevet lukket ned, eller er nu ramt så hårdt på økonomien, at det har betydet, at spinderierne står tilbage med garn, de ikke kan afsætte.
 
Vi glæder os over, at vi kan hjælpe dem. Ved at aftage garnet, giver vi dem et tiltrængt økonomisk tilskud og samtidig kan vi tilbyde jer kunder en række luksuriøse kvalitetsgarner til særdeles gode priser lige nu :-)
 
 
PS - vi gør iøvrigt altid, hvad vi kan, for at repræsentere varer fra nyhedsbrevet i den fysiske butik også, men vi kan ikke garantere det. For at sikre dig et tilbud, skal du altså handle via web-shoppen. Du kan altid spare fragten ved at vælge afhetning på lager, hvis det er en mulighed, du har :-)
 
 
Med venlig hilsen Kenneth
 
 
 
 
Superfine Merino
Merino Melange
 
 
 
Endnu et rigtig fint lot høj-kvalitetsgarn

Merino Melange er utrolig blødt og er spundet med forskelligt farvede fibre, så der indgår flere farver i garnet. Heraf navnet "Merino Melange".

Garnet er helt utroligt fint med sit smukke farvespil, hvor det er tydeligt, at der er blandet flere farver i hovedfarven. Der er cirka 15 farver ialt, hvor der er to, der er næsten massive i farven, men resten er melerede, så det næsten kunne være håndfarvet.

Garnet egner sig til al slags strik; både herre-, dame- og børnestrik ligesom et sjal i denne kvalitet, er en sikker vinder.

LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
MARKEDSPRIS PR. CONE
TILBUDSPRIS PR. CA. 500 g
Cirka 450 meter/100 gram
3-3½
Cirka 22-26 masker per 10 cm.
Supefine Merino 88% - 12% andre fibre
590,-
249,-
 
 
NU KUN
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves. 
 
 
 
ÅBENT ALLE HVERDAGE
 
GARNUDSALG.DK har som noget nyt åbent på alle hverdage. Åbningstiderne er:
 
MANDAG - TORSDAG KL. 10 - 15
 
FREDAG KL. 10 - 18
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!