Se dette nyhedsbrev i en browser
 Cottonwool til sommerpris!
 
I lang tid har vi haft svært ved at få nok Cottonwool på hylderne. Vi har haft mange store ordrer liggende hos spinderiet og nu, hvor de endelig er åbnet helt op igen, efter nedlukning i forbindelse med Covid 19, betyder det, at leverancerne kommer meget tæt på hinanden.
 
Vi har allerede nu fået besked på, at der kommer en meget stor sending til os om kort tid. Det er godt for alle jer kunder, der elsker Cottonwool, for det betyder, at vi sælger Cottonwool til en SUPER SOMMERPRIS i kort tid!
 
 
Vi ønsker jer allesammen fortsat god sommer
Med venlig hilsen Kenneth
 
 
 
 
Cottonwool til SOMMERPRIS
Cottonwool til SOMMERPRIS
 
 
 
Blackhill CottonWool er fremstillet af en skøn blanding af mulesingfri, økologisk merino og økologisk bomuld. Det specielle ved dette garn er, at det fremstilles ved at blande fibrene sammen, inden spindingen finder sted. På denne måde får man en helt ny kvalitet frem for at vikle en tråd uld og en tråd bomuld sammen. Med Blackhill CottonWool er kvaliteterne altså forenet allerede som uspundne fibre.

Garnet får vi selv farvet og spundet efter vores egne specifikationer, hvorfor vi hele tiden kan udvikle på og supplere med farver til paletten.

Garnet er spundet af superblød merinould mikset med bomuld med en fordeling på 50/50. Det er fantastisk både sommer og vinter. Garnet får næsten egenskaber som et silkegarn bare lunere og mere formfast, omtrent som et uldgarn. Garnet er perfekt til ting, der skal bæres direkte på kroppen og er et garn du kan bruge meget alsidigt. Børn elsker det, fordi det er blødt og lækkert.

LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET:
PRIS VED 50 GRAM
Cirka 230 meter/50 gram
2½ - 3 -3½
Cirka 22-28 masker per 10 cm
Mulesingfri, økologisk merino (50%) og økologisk bomuld (50%)
22,00 kr
 
 
Normalpris 22,-
 
NU KUN
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves. 
 
 
ÅBENT ALLE HVERDAGE
 
GARNUDSALG.DK har som noget nyt åbent på alle hverdage. Åbningstiderne er:
 
MANDAG - TORSDAG KL. 10 - 15
 
FREDAG KL. 10 - 18
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!