Se dette nyhedsbrev i en browser
 Jeg er kommet i sommerhumør ...
 
Vi har været utroligt heldige og har fundet et skønt parti af den aktuelle og dejlige Super Kid Mohair, som anvendes til så mange af de modeller, der er fremme for øjeblikket.
 
Prisen vi fik forhandlet hjem er helt enestående billig og den skal naturligvis komme dig til gode - og her er tale om et virkelig dejligt garn og i hele 45 skønne farver, så du skal nok kunne finde et par stykker, der falder i din smag :-)
 
Med venlig hilsen Kenneth
 
 
 
 
Killing Me Softly - Mohair til SUPERPRIS
Killing Me Softly - Super Kid Mohair til kun 15,- for 25 gram
 
 
 
Super Kid Mohair er en skøn, blød følgetråd med en meget lang løbelængde. Det gør, at du skal bruge meget få nøgler til dit strikkeprojekt.
Garnet er et Once-garn, så det betyder, at vi har det så længe lager haves og så finder vi et alternativ.

Garnet kan enten strikkes alene til f.eks. florlette sjaler og bløde tørklæder eller det kan strikkes med som følgetråd i andre strikkeprojekter, hvor du gerne vil have den bløde, luksuriøse fornemmelse fra mohairen. Det kunne f.eks. kombineres med Blackhill HøjlandsuldBlackhill Linwool eller Blackhill Cottonwool til sweatre, en skøn poncho, trøjer, jakker eller måske en skøn, strikket eller hæklet vest.

Du kan strikke garnet på pind 2½ og opefter alt afhængig af det udtryk, du ønsker. Jo tykkere pind, jo lettere udtryk. Med en pind 4 kan du strikke et let og lækkert sjal med cirka 100 gram garn og så er det tilmed et stort sjal.

LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
SÅDAN VASKER DU :
KVALITET :
Cirka 210 meter/25 gram
2½ - ?
30 - ? masker pr 10 cm
Læs mere her!
45% Kid Mohair - 30% Brushed Merino - 25 % Nylon
 
 
Normalpris 35,-
 
NU KUN
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves. 
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!