Se dette nyhedsbrev i en browser
God Store Bededag
 
 
Normalt ville vi i disse dage have Åbent Hus
 
Det har vi naturligvis valgt ikke at afholde af hensyn til smitterisikoen i forbindelse med Covid 19. Vi skal jo passe på hinanden og det vil vi meget gerne være med til at gøre hos Garnudsalg.dk.
 
En del af garnerne til Åbent Hus arrangementet havde vi allerede bestilt for måneder siden, og nogle af dem, har vi nået at få hentet hjem, lige inden sundhedskrisen satte ind og virksomheder verden over lukkede ned.
 
Liselotte, jeg og personalet har valgt at give jer "Åbent Hus Tilbud" lidt ad gangen, for at vi hos Garnudsalg.dk kan følge med. Vi har nemlig, som alle andre, indført forskellige arbejdsrutiner, som tager højde for smitterisiko. Dem holder vi naturligvis fast i.
 
Det første tilbud er helt særligt, fordi det er et af vores nye standardgarner. Spinderiet kunne ikke nå at sætte labels på, hvis de skulle nå at sende det, inden verden lukkede ned. På grund af det, fik vi garnet tilbudt til en helt fantastisk pris og ved at acceptere manglende labels, fik vi på den måde garnet ud af landet, inden spinderiet lukkede ned. Naturligvis sender vi den gode pris i jeres retning :-)
 
De særlige omstændigheder gør, at den normale handelspris, som er 49,- pr 100 gram, nu er reduceret til kun 15,- pr 100 gram i en begrænset periode.
 
Husk selv at gemme data på garnet, for som sagt leveres det uden labels, men til den pris tænker jeg, at det er i orden :-)
 
Over de næste uger vil der komme flere gode "Åbent Hus Tilbud"
 
 God Bededagsferie
 
 
Med venlig hilsen Kenneth
 
 
 
 
 
Reborn 300
 
 
 
REBORN - garnet der ikke belaster miljøet

Jeg er glad for at kunne præsentere et garn, som har et meget lille fodaftryk på miljøet.

Fibre der for få år siden ville være kasseret, men nu med en ny teknologi kan spindes op til et garn med et helt særligt udtryk, er lige præcis indbegrebet af idéen bag Reborn.

Reborn er en serie garner, vi vil have i forskellige udgaver, når spinderiet kan fremstille det af overskydene fibre, som ellers ville være kasseret.
 
Dette garn er et flot garn med tweedudtryk og det er dejligt blødt at bære og samtidig lækkert at strikke af.

Efterhånden som der kommer flere forskellige typer Reborn til, vil vi lave en samlet kategori, hvor de alle vil indgå.

Garnet egner sig til al slags strik: baby-, herre- og damestrik. Det rustikke udseende er en kontrast til den blødhed, garnet har, når du bærer det.
 
 
 
 
LØBELÆNGDE:
VEJLEDENDE PIND: 
STRIKKEFASTHED:
KVALITET :
PRIS VED 100 G.:
Cirka 300 meter/100 gram
4-5 mm
cirka 20-17 masker pr 10 cm 
80% recycled merino 20% andre fibre
49,00 kr
 
 
Normalpris 49,-
 
pr. 100 gram NU KUN
 
 
 
 
 
 
#dogmetæppet - skal du være med?
 
 
#dogmetæppet
  
 
 
Ulla & Liselotte har startet et projekt #striksammenhverforsig
 
Vi er nok alle ved at længes efter at se familie og venner igen. Heldigvis lempes der på restriktionerne og det giver fornyet håb om, at det snart vil være muligt at mødes igen. Både Ulla og Liselotte er nogle af dem, der har været og fortsat er isoleret. De har løst længslen efter at ses på kreativ vis.
 
De mødes på Facetime og strikker sammen. Jeg tror omtrent det er ved at være på daglig basis, at jeg kan høre dem oppe fra den anden ende af huset, hvor de griner og snakker, så det er en lyst. De strikker sammen hver for sig, som det anbefales lige nu. Jeg kan høre, at det fungerer.
 
Jeg har valgt at give Liselotte ordet nu.
 
Hej allesammen :-)
 
Det er så dejligt, at man kan ses på afstand. Man kan være sammen hver for sig og det kan endda sagtens føles, som en helt almindelig og hyggelig eftermiddag i godt selskab, selvom det foregår ad elektronisk vej.
 
Kenneth har ret. Det er ofte, vi lige mødes på Facetime og Ulla er en kilde til stor glæde for mig, når jeg sidder i min isolation og længes efter godt selskab. Det samme er andre dejlige veninder. Jeg nyder, at jeg kan "ses" med dem på denne måde og jeg kan varmt anbefale dig at prøve, hvis du ikke allerede er godt i gang. Jeg har indtryk af, at vi er mange, der mødes virtuelt i disse dage.
 
Ulla og jeg enedes forleden om, at det kunne være rigtig sjovt at strikke sammen hver for sig. Altså strikke det samme hver for sig. Det endte med #dogmetæppet. Vi kalder det for Dogmetæppet, fordi der kun er opsat ganske få og enkle regler for udførslen af tæppet. De er som følger:
 
50 eller 25 masker
Pind 4½
Retriller
500 pinde eller 250 riller, inden aflukning
 
Vi har udvidet med en enkelt regel mere, men den kan absolut droppes til fordel for andre egnede rester: vi strikker kun med en tråd Blackhill Højlandsuld og en tråd Blackhill Kid Silk Mohair.
 
Måske har du lyst til at deltage? Vi lægger billeder op på Instagram med hashtaggene #dogmetæppet, #garnudsalgdk og #striksammenhverforsig. Du kan også lægge billeder op under dette opslag på Facebook
 
Vi glæder os til at se, om vi får flere #dogmetæppe-venner ude i Strikkeland.
 
Mange strikkehilsner Liselotte :-)
 
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!