Se dette nyhedsbrev i en browser
God påske ...
 Jeg vil gerne starte med at ønske dig en god påske.
 
Vi ved godt, at vi allesammen får en anderledes påske, end de fleste af os havde planlagt med.
Vi må undvære familie og venner. Vi må improvisere og arrangere påskefrokost over Skype eller Facetime. Vi må sno os, som vi bedst kan, nu hvor verden er af lave.
 
Heldigvis er I mange, der nyder at have et dejligt håndarbejde at ty til.
At sidde stille i fordybelse med håndens arbejde er en proces, der giver ro indeni og den ro kan være vanskelig at finde i en tid, hvor vi konstant og vedholdende bombarderes med urovækkende nyheder.
 
Jeg kan se, at Liselotte finder stor glæde ved at sidde stille med sit håndarbejde. Det giver balance og ro i en turbulent tid. Derfor er håndarbejdet ekstra vigtigt lige nu.
 
Jeg vil gerne forkæle dig med et rigtigt luksusgarn - det er mit påskeæg til dig :-)
 
Rigtig god påske - Med venlig hilsen Kenneth
 
 
 
 
 
Summer Cashmere
 
Summer Cashmere
 
 
Da jeg fandt garnet her, tænkte jeg med det samme, at det skulle være et af de garner, vi ville sælge, som noget helt særligt til Åbent Hus.

I stedet for er det nu blevet til et "påskeæg" til dem af jer, der gerne vil have et helt særligt helårs-garn, som ikke er for varmt om sommeren.

Garnet er en blanding af de fineste fibre, og indeholder blandt andet cashmere, blød virgin wool, angora (som er klippet - ikke plukket af dyrene) og når du blander dem med bomuld, får du et af de lækreste garner, vi har haft længe.

Garnet er et udpræget luksusgarn, som kan bæres af næsten alle direkte på kroppen. Det egner sig til al slags strik - baby, børn og voksne.

Jeg håber, at I vil elske kvaliteten på dette garn. Det er udpræget luksus og noget, vi ikke finder særligt ofte i så store mængder, så vi kan sælge det i et nyhedsbrev. Derfor er det naturligvis også oplagt som påskeægget 2020 :-)
 
 
 
Markedspris 890,-
 
PÅSKEPRIS KUN!
 
 
Tilbuddet gælder så længe lager haves. 
 
 
 
 
God påske :-)
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!