Se dette nyhedsbrev i en browser
Vi skal passe på hinanden...
Webshoppen er åben, men butikken er i dag og næste fredag; den 20. marts lukket, så vi kan passe på hinanden, som det anbefales.
 
Hos os har vi har lavet en opdeling af personalet, så skulle den ene deling blive ramt, kan vi sende dem hjem til hvile og omsorg og så overtager den anden del af os selvfølgelig forsendelse m.m.
 
Vi ved godt at garn ikke er verdens navle, men det er vores passion, og vi elsker at dele den med jer.
 
Det betyder, at vi naturligvis stadig gerne vil dele vores andet barn og passion, nemlig garnudsalg.dk, så vi planlægger at udsende nyhedsbreve med små, lækre og dejlige tilbud, som du kan få glæde af via webshoppen.
 
Vi vil liste nogle helt særlige tilbud i den nærmeste fremtid.
 
For kun et par dage siden kom der et par garner, som er fra det spinderi vi sendte nyhedsbrev ud for 1 måned siden. Vi har opdateret garnerne og der er kommet 2 små søstre til disse utroligt lækre og luksuriøse garn.
 
 
 
Blue Faced Leister -Masham
 
Det ene er Blue Faced Leicester blandet med en særlig uld fra Masham-fåret. Garnet ikke indfarvet, men farverne fra fåret gør, at garnet er meleret sandfarvet på en fantastisk måde. Garnet er lige lige til at knuselske og hvis du farver dit eget garn, bliver det fantastisk, når du indfarver det.
 
 
Blue Faced Leicester - Mulberry Silk
 
Det andet garn er en Blue Faced Leicester (BFL) blandet med 50% Morbærsilke.
Garnet er en drøm af de allerbedste! Det findes næsten ikke mere lækkert, blødt eller fristende.
 
 
 
 
 
 
Med de bedste ønsker for dig og din familie
Kenneth
 
 
  
GARNUDSALG PÅ INSTAGRAM

Følg os gerne på

F A C E B O O K   &   I N S T A G R A M

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Vi vil altid, såfremt tiden tillader det, forsøge at kontakte dig for alternativer, men i udsalgsperioder kan du opleve, at vi må afstå fra denne service. Vi håber på din forståelse.

 

Vi elsker at sende dig gode tilbud, men har du fået nok - klik her!